Úvod Nezařazené Zachyťte kouzlo noci s novou řadou mobilních telefonů Xiaomi 14T

Zachyťte kouzlo noci s novou řadou mobilních telefonů Xiaomi 14T

Advertorial Xiaomi přichází s novou řadou smartphonů Xiaomi 14T, která osloví všechny milovníky nočních snímků a mobilní fotografie obecně. Nabízí nejen skvělé fotografické vlastnosti, ale i elegantní design a prvotřídní výkon. Navíc se na celou řadu vztahuje akce plná slev a praktických dárků!

Nová éra mobilní fotografie s optikou Leica

Xiaomi 14T i výkonnější model Xiaomi 14T Pro jsou navrženy s důrazem na špičkovou fotografii, zejména v horších světelných podmínkách. Obě zařízení se pyšní optikou Leica, což je v oblasti fotografie zárukou kvality. 

Xiaomi 14T je vybaveno trojitým fotoaparátem, kde hlavní roli hraje 50Mpx fotoaparát s nejnovější optikou Leica Summilux a clonou ƒ/1,7. Tento model zvládá perfektně i noční snímky díky pokročilé technologii FusionLM, která zlepšuje dynamický rozsah a minimalizuje šum. Díky tomu jsou i fotografie v náročných světelných podmínkách plné detailů a živých barev.

Xiaomi 14T Pro však jde ještě dál. Tento model nabízí trojitý fotoaparát s pěti ohniskovými vzdálenostmi, včetně ultraširokého objektivu a teleobjektivu. Hlavní 50Mpx fotoaparát s clonou ƒ/1,6 dokáže zachytit ostré a detailní snímky i v těch nejtmavších prostředích. 

Umělá inteligence pro snadné fotografování

Xiaomi 14T i 14T Pro využívají výkonnou umělou inteligenci, která usnadňuje pořizování fotografií a zlepšuje výsledky. S funkcí Master Portrait dokážou oba modely zachytit detailní portréty s přirozeným bokeh efektem, přičemž Xiaomi 14T Pro v tomto ohledu vyniká ještě přesnějším zaměřením na detaily díky většímu rozsahu ohniskových vzdáleností. Kromě toho oba modely podporují UltraHDR formát, který přináší lepší dynamický rozsah pro věrné zobrazení světla i stínu.

Nový telefon Xiaomi 14T Pro. Foto: Xiaomi

Výkon bez kompromisů

Oba mobily nabízí i skvělý výkon. Xiaomi 14T Pro pohání procesor MediaTek Dimensity 9300+ a model Xiaomi 14T pohání Dimensity 8300-Ultra. Oba procesory hravě zvládají i náročné úlohy, jako je práce s AI nebo hraní graficky náročných her. Výdrž baterie zaručuje kapacita 5000 mAh a podpora rychlého nabíjení HyperCharge. Xiaomi 14T Pro dokáže nabít baterii na 100 % za neuvěřitelných 19 minut!

Zaváděcí akce, ceny a dárky

Ceny začínají na 14 999 Kč u Xiaomi 14T a model Xiaomi 14T Pro startuje na 20 999 Kč. Při zaváděcí akci, která trvá do 13. října 2024, však můžete Xiaomi 14T Pro získat se slevou 3 500 Kč a k tomu jako dárek 120W nabíječku. Xiaomi 14T pak můžete pořídit se slevou 2 500 Kč a k telefonu obdržíte 67W nabíječku zdarma. Při publikování recenze pak můžete obdržet i nadupaná sluchátka Xiaomi Buds 5 či tiskárnu Xiaomi Printer 1S. Více naleznete na www.mi.com/cz.

0 FacebookEmail

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.