Úvod Trénink Klikovací výzva! Buďte doma a staňte se silnějšími

Klikovací výzva! Buďte doma a staňte se silnějšími

od Magdaléna Ondrášová

Program, díky kterému zvednete své maximum kliků za pouhé dva týdny, a ze začátku to bude i legrace, je sen každého karantéňáka. Jde o „rozvrh“, který jsme osobně s redaktorem Markem Odstrčilíkem už v minulosti absolvovali, a tak můžeme říct, že funguje.

Kliky jsou základním cvikem s vlastní vahou. Posílíte svaly, které jindy jako běžci a cyklisté zanedbáváte. Zpevníte střed a chlapi vyplní na léto tričko krásnými bicepsy i hrudníkem. Ženy k oblým vysportovaným lýtkům přidají ladné tvary horním končetinám.

Program není z rukou žádného šarlatána, ale přímo od sifu Pavla Macka. Zítra ráno si zkusíte své maximum kliků. Od něj se pak bude odvíjet celý týden. Dejme tomu, že vaše zjištěné maximum je šest kliků. První den budete klikovat každých 60 minut 30 procent svého maxima. Nastavíte si časovač na mobilu na 60 minut a jakmile zazvoní, uděláte dva kliky. Spustíte znovu časovač, atd.

Tabulku s rozpisem na dva týdny naleznete níže, ale doporučuji navštívit stránky kb5.cz, pročíst si program a Jak na to. Tam se dočtete i jak správný klik vypadá.

Vím, že už teď jste nadšení a chcete do toho jít. Ke všemu v této taškařici nebudete sami, na Facebooku jsme vám založili událost, kde si budete moct sdílet dojmy, které přijdou hlavně třetí kritický den, to mi věřte. Startujeme ve čtvrtek ráno 19. března. I my dva, Marek a Majda.

Většina z těch, kteří chodí do práce, výmluvu nemají, i my jsme tehdy chodili do práce „ven“ a tak se nám nejednou stalo, že pípl časovač a šli jsme si najít klidný koutek na svých pár kliků. Odpočívadlo D1, zasedačku, … v dnešní hygienické době si můžete pod dlaně vložit kapesníčky, které pak vyhodíte. Těm, co jsou doma, už nebrání opravdu nic. Tak tedy koukněte na program, přihlaste se do události, nachystejte se a zítra ráno začínáme.

Sdílejte výzvu, ať je nás víc!

TÝDEN 1.

DenTest/IntenzitaFrekvence
1.test maxima (100 %), pak 30 % maximakaždých 60 minut
2.50 % maximakaždých 60 minut
3.60 % maximakaždých 45 minut
4.25 % maximakaždých 60 minut
5.45 % maximakaždých 30 minut
6.40 % maximakaždých 60 minut
7.20 % maximakaždých 90 minut

TÝDEN 2.

DenTest/IntenzitaFrekvence
8.test maxima (100 %), pak 35% maximakaždých 45 minut
9.55 % maximakaždých 20 minut
10.30 % maximakaždých 15 minut
11.65 % maximakaždých 60 minut
12.35 % maximakaždých 45 minut
13.45 % maximakaždých 60 minut
14.25 % maximakaždých 120 minut

Stránky www.rungo.cz jsou v rekonstrukci, ale účelu dobře poslouží. Omluvte proto, prosím, dočasný stav, web spouštíme 1. dubna 2020.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky