Úvod Nezařazené Dejte svoje zuby do formy. Jděte na to zubní pastou s kofeinem, meduňkou nebo černým uhlím

Dejte svoje zuby do formy. Jděte na to zubní pastou s kofeinem, meduňkou nebo černým uhlím

od Marek Odstrčilík

KOMERČNÍ SDĚLENÍ Přírodní zubní pasty jsou hitem pro své bylinné a ovocné extrakty z přírody, pocit svěžesti v ústech a často také šetrně dokáží zuby vybělit o několik odstínů. Zubní pasty SPLAT pomáhají přírodní cestou odstraňovat pigmentace. 

Všechny pasty obsahují přírodní enzymy, které napomáhají efektu zářivých zubů a dodávají pastám specifickou chuť. Některé z nich mají i řadu dalších pozitivních účinků. Mimo to si můžete vybrat z pestré škály přírodních složek podle vaší nejoblíbenější příchutě. 

Výrobky neobsahují agresivní bělicí složky, SLES, parabeny, triklosan, chlorhexidin, sacharin ani syntetická barviva. Představujeme čtyři pasty, které jsou bestsellery naší speciální řady.   

SPLAT COFFEE OUT: Kofein a esenciální oleje

Pokud jste milovníci kávy, červeného vína nebo černého čaje tato pasta je
určena právě vám. Specialista mezi přírodními pastami k domácímu bělení
zubů je SPLAT COFFEE OUT s vysokým obsahem fluoridu, přírodními bělícími enzymy, kofeinem a esenciálními oleji pro efektivní odstranění skvrn od čaje a kávy. U této pasty je zaručený viditelný bělicí efekt až o dva odstíny. Kofein, pozvedá náladu a hořčík se postará o mineralizaci skloviny. Jestli si tedy alespoň jeden šálek čaje či kávy denně dáte, toto je přirozená
ochrana proti nežádoucí pigmentaci vašich zubů.

SPLAT STRESS OFF: Meduňka a grep

Přírodní zubní pasta SPLAT STRESS OFF má uklidňující a relaxační
účinek, obnovuje přirozenou harmonii v ústech. Obsahuje léčivé
esenciální oleje z meduňky, kozlíku lékařského, máty, anýzu a
grapefruitu a má i protizánětlivé účinky, které působí blahodárně na dásně.
Enzym z ananasu jemně rozpouští plak. Obsahuje také přírodní složku remineralizaci zubů hydroxyapatit vápenatý, který je navíc obohacený o minerály vápníku, hořčíku a zinku. Neobsahuje fluorid a z 99% přírodní.

SPLAT BLACKWOOD: Aktivní černé uhlí

Má velmi speciální výraznou bylinkovou chuť a viditelný bělicí účinek. Sytě
černá zubní pasta BLACKWOOD dokáže z ústní dutiny odstranit toxiny a
absorbovat zápach. Pomáhá také při odstraňování pigmentových skvrn na
zubech a díky obsahu extraktu z jalovcových bobulí má vysoký protizánětlivý a antibakteriální účinek. Nejlepšího bělicího efektu docílíte, 
pokud pastu používáte minimálně 3 týdny dvakrát denně.  Doporučujeme také pastu střídat s jinými našimi přírodními výrobky.  Tato pasta neobsahuje fluorid.

SPLAT EXPRESS: Mátová pěna

Spěcháte a nemáte možnost si vyčistit zuby, ani po ruce žvýkačku? 
Ideální řešení pro vás bude unikátní čisticí mátová pěna, která je určena pro všechny, kteří žijí aktivně, oceňují úsporu času a hledají okamžitý efekt svěžesti v ústech. Oceníte ji na cestách, v autě, ve škole nebo kdykoliv nemáte po ruce zubní kartáček. Pěna čistí zubní sklovinu, která je po použití hladká, zabraňuje tvorbě zubního plaku o 96%, chrání zuby a dásně a zanechává dech na dlouhou dobu svěží. Stabilizuje hladinu pH až na čtyři hodiny. Čisticí pěna může být používána kdykoliv běheme dne, i s zubním kartáčkem místo pasty. Neobsahuje fluorid.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky