Úvod Nezařazené KOMERČNÍ SDĚLENÍ Přemýšlíte o bezdrátových sluchátkách? FreeBuds 4i jsou jasnou volbou nejen pro sport

KOMERČNÍ SDĚLENÍ Přemýšlíte o bezdrátových sluchátkách? FreeBuds 4i jsou jasnou volbou nejen pro sport

od Marek Odstrčilík

Bezdrátových sluchátek je na trhu celá řada. Která si vybrat? Pokud chcete prvotřídní kvalitu za parádní cenu, neměli byste přehlédnout nové Huawei FreeBuds 4i. Zaujmou kombinací spolehlivého systému ANC, baterie s dlouhou životností a jedinečného designu, což z nich dělájednoznačného lídra v cenové relaci do 2 000 Kč. Podívejte se na 5 důvodů, proč jsou FreeBuds 4i pro vás tou správnou volbou.

Segment nositelné elektroniky (wearables) je oblastí, v níž společnost Huawei nadále roste a posiluje svou silnou pozici. Posledním důkazem jsou nová sluchátka Huawei FreeBuds 4i s mnoha skvělými funkcemi, se kterými bodují v různých hodnoceních a testech. Špičková baterie, vytříbený design a pokročilý systém ANC jsou jen některými z předností, díky kterým se tato sluchátka stanou vaším „must-have“.

Silná baterie s 10hodinovou výdrží

Už jste někdy používali bezdrátová sluchátka? Obvykle se vyznačují pohodlným nošením, ale také nutností neustálého nabíjení. Díky výjimečně dlouhé výdrži však vyčnívají Huawei FreeBuds 4i z konkurence na trhu. V kompaktním provedení těchto nových špuntů se nachází velkokapacitní baterie, která přináší dlouhou výdrž v malém balení.

Když je ANC (aktivní potlačování hluku) vypnuté, nabízejí FreeBuds 4i celých 10 hodin nepřetržitého přehrávání hudby nebo 6,5 hodin hlasového hovoru. Spolu s nabíjecím pouzdrem pak dosáhnou 22 hodin přehrávání hudby, případně 14 hodin hlasového hovoru. Špičková technologie rychlého nabíjení navíc poskytuje 4 hodiny dalšího poslechu již po 10minutovém nabíjení, takže se během dne nemusíte obávat o úroveň nabití baterie.

Klasický design a prvotřídní zpracování

Huawei FreeBuds 4i, které jsou dostupné v barevných variantách bílé, černé a červené se vyznačují elegancí a jemností tvarů. V čem například? Efektivní křivky a vysoce lesklý povrch sluchátek jim dávají moderní a výjimečný vzhled. Oválné nabíjecí pouzdro, inspirované islandskými plážemi s černým pískem, je zepředu hladké, zatímco zploštělá záda umožňují snadné položení na rovný povrch.

Když už je řeč o designu Huawei FreeBuds, pochvalu si zaslouží také mimořádná komfortnost sluchátek. FreeBuds 4i kombinují nízkou hmotnost a konstrukci, která zajišťuje dokonalou přilnavost v různých situacích, například při běhu nebo cvičení. V každém balení jsou k dispozici tři velikosti měkkých silikonových špuntů do uší, což umožňuje vybrat si tu správnou velikost pro efektivní a pohodlné nošení.

Efektivní potlačování okolního šumu

Aspekt, díky kterému jsou Huawei FreeBuds 4i ve své kategorii jedinečné, je efektivní systém ANC. Možná se ptáte, na jakém principu funguje – k detekci a filtraci ruchu využívají FreeBuds 4i zabudované mikrofony, následně aplikují algoritmy pro aktivní potlačení šumu k vytváření obrácených akustických vln, které hluk ruší.

Kdy je systém Huawei FreeBuds 4i ANC nejužitečnější? Třeba pro nejběžnější scénáře z každodenního života, jako jsou nákupní centra, veřejná doprava, hlasité kavárny nebo kanceláře.

Čisté hovory bez vyrušování

Huawei FreeBuds 4i jsou také jedním z nejzajímavějších modelů pro hlasové hovory. Jejich promyšlený design totiž umožňuje kvalitní telefonování – vestavěné mikrofony dobře zachycují náš hlas i během pohybu, a jasně jej i přenášejí. Systém ANC vám navíc umožňuje soustředit se na konverzaci a eliminovat tím vnější rozptylování.

Aby se minimalizovalo rušení okolního hluku během hovorů, využívají FreeBuds 4i vysílání „invertovaných zvukových vln“ podporované dvěma externími mikrofony pro přesné snímání zvuku. Spolu s technologií neuronové sítě AI mohou sluchátka do uší mírnit rušení šumu pro čistý zvuk při hovorech. Tímto způsobem si mohou obě strany užít prvotřídní zážitek z volání.

Snadnější komunikace s režimem Awareness

Tou pravou třešničkou na dortu mezi jedinečnými funkcemi FreeBuds 4i je režim Awareness. V čem jeho funkce spočívá? Když je režim aktivován, sluchátka využívají vestavěné mikrofony ke snímání okolních zvuků, což se hodí například při konverzacích.

Dlouhým sevření rukojeti sluchátek mohou uživatelé snadno přepnout z režimu ANC do režimu Awareness bez vyjmutí sluchátek. To umožňuje uživatelům lépe vnímat okolní zvuky i během poslechu a tak snadněji komunikovat s lidmi kolem.

Sluchátka HUAWEI FreeBuds 4i jsou k dostání od 6. 4. do 2. 5. za exkluzivní cenu 1799 Kč na Alza.cz, v e-shopu HUAWEI STORE (huawei.cz), v HUAWEI EXPERIENCE STORE na Chodově a v obchodním centru Quadrio. Od 3. 5. budou FreeBuds 4i k dostání už za běžnou cenu 1999 Kč u všech obvyklých distributorů.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky