Úvod Nezařazené Tým RUNGO.cz byl 6. v Evropě ve výzvě adidas Run For The Oceans. A kdo vyhrál boty?

Tým RUNGO.cz byl 6. v Evropě ve výzvě adidas Run For The Oceans. A kdo vyhrál boty?

od Marek Odstrčilík

I když k naší smůle Česko oceán ani moře nemá, tak nám nesmí být jedno, co se s ním děje jaký bude jeho osud. Adidas už po několikáté vyhlásil akci společně s organizací Parley, že za každý uběhnutý kilometr odstraní z pláží, pobřeží a vzdálených ostrovů odpad odpovídající hmotnosti deseti plastových láhví. Jelikož nám v RUNGO tento počin přijde skvělý, tak jsme dali dohromady tým a pustili se do soupeření o naběhané kilometry se světem. Nakonec náš tým vybojoval šesté místo v Evropě, což je velká paráda. 

Každý, kdo připsal alespoň deset kilometrů, mohl v rámci této adidas RUNGO výzvy vyhrát boty adidas Ultraboost 21 Primeblue v hodnotě 4 699 korun (test adidas Ultraboost 21). Tento model obsahuje funkční recyklovaný materiál Primeblue z příze Parley Ocean Plastic. 50 procent svršku je z textilu a 92 procent textilu tvoří příze Primeblue. Už žádný nový polyester. A kdo že vyhrál tyhle parádní běžecké boty? Velká gratulace letí k Patrikovi Waldhansovi, Liborovi Pawlikovi a Květoslavovi Paškovi. Poprosíme, aby se nám výherci ozvali buď na email redakce@rungo.cz nebo na Messenger na Facebooku. Každopádně všem moc děkujeme za to, že se zapojili, čtěte nás a sledujte, protože další bez vás by RUNGO.cz nebylo tím, čím je. Díky.

Losování bot adidas Ultraboost 21 Primeblue. Autor: Marek Odstrčilík

Akce probíhala od 28. května do 8. června se přes pět milionů běžců z celého světa spojilo v jeden tým a v rámci iniciativy Run For The Oceans běhali na pomoc oceánům. Celkově se nasbíralo neuvěřitelných 56 123 178 kilometrů. V České republice se zapojilo přes dvacet devět tisíc lidí, kteří přidali k celku 389 717 tisíc kilometrů. 

Foto: adidas

#RunForTheOceans #adidasParley

1 komentář

Qítko 16. 6. 2021 - 17:31

Juchuuuu

Odpověď

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky