Úvod Nezařazené Přijďte relaxovat s Xiaomi. Projedete se i na ikonické elektrokoloběžce Mi Scooter

Přijďte relaxovat s Xiaomi. Projedete se i na ikonické elektrokoloběžce Mi Scooter

od Rungo

Komerční sdělení Společnost Xiaomi připravila na konec léta pro své fanoušky speciální akci. Zájemci si budou moci vyzkoušet novou řadu legendárních koloběžek Mi Electric Scooter 3, našlapané herní mobily Poco X3 Pro a samozřejmě i další chytré produkty od Xiaomi. 

Pokud se řadíte mezi fanoušky Xiaomi, zbystřete, již 2. 9.–5. 9. 2021 vás čeká takový malý Xiaomi svátek. Bude plný zábavy, technologických vychytávek a soutěží o značkové produkty. Vše se odehraje v modřanském spotu Rosmarina, a to za přítomnosti krásného počasí a usměvavých hostesek. Na místě budete mít možnost si prohlédnout novinky z dílny Xiaomi, a to od telefonů přes nositelnou elektroniku až po dnes již ikonické elektrokoloběžky. 

Co se koloběžek týče, nedovolíme, aby jen tak ležely ladem. Elektrokoloběžky Xiaomi si budete moci vyzkoušet na naší jízdní dráze, která pro vás bude připravena. Nejlepší příležitost na seznámení se s Xiaomi produkty je ta, při které si je můžete na vlastní kůži osahat.

Herní koutek Poco potěší uživatele, kteří od telefonu očekávají maximální herní výkon a dokonalý uživatelský zážitek. Ať už dáte přednost Poco X3 Pro s nadupaným fotoaparátem a ultra rychlým nabíjením, nebo sáhnete po extra tenkém Poco F3 se zvukovým výstupem ve vysokém rozlišení a podporou 5G, budete spokojeni.

Pro zvěčnění vašich zážitků bude připraven fotokoutek. Těšit se můžete také na soutěž o nový Mi Electric Scooter 3 o hmotnosti pouhých 13,2 kg a s dojezdem až 30 kilometrů. Soutěžit se bude také o chytrý telefon Mi 11 Lite 5G a chytré hodinky Mi Watch.

Kdykoliv se na stánku Xiaomi zastavíte, postarají se o vás naše milé hostesky. Nejen děti budou moci žízeň a chuť na něco sladkého zahnat výbornou ledovou tříští zdarma. A kdyby vás všechny ty aktivity přece jenom nakonec zmohly, není nic jednoduššího než si odpočinout v relaxační zóně. 

Spojte příjemné s užitečným a přijďte si každý den od čtvrtka do neděle 2. 9.–5. 9. 2021 užít konec léta s Xiaomi. Místo konání: Rosmarina – Vltavanů, Praha 4.

následovně:

Veškeré novinky od si můžete samozřejmě už teď za výhodnou cenu pořídit na oficiálním e-shopu Xiaomi a na Xiaomi.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky