Úvod Nezařazené Olympijský vítěz v triatlonu Kristian Blummenfelt se spojil se značkou ASICS

Olympijský vítěz v triatlonu Kristian Blummenfelt se spojil se značkou ASICS

od Adéla Ptašková

TISKOVÁ ZPRÁVA: Rok 2021 byl pro triatlonistu Kristian Blummenfelta zásadní. Vyhrál zlato na olympijských hrách v Tokiu, stal se také mistrem světa v triatlonu a prolomil světový rekord. Při všech těchto úspěších měl na noze boty ASICS’ METASPEEDTM Sky.

Od svých prvních kroků v METASPEEDTM Sky jsem cítil zcela jinou odezvu, než u jakýchkoliv jiných bot, které jsem testoval,“ sdělil Kristian a dle svých slov se v těchto botách dokázal na jednotlivých mezičasech značně zlepšit. Za těchto okolností je jeho spojení právě se značkou ASICS logickým krokem.

Kristian Blummenfelt začal závodit v triatlonu v roce 2008 a již o rok později se připojil k norskému národnímu týmu. Od té doby se upnul k zisku olympijského zlata, což se mu nakonec povedlo. V roce 2017 se začal pravidelněji umisťovat na stupních vítězů na World Triathlon Series a od té doby vyhrává stále. V listopadu 2021 navíc překonal světový rekord v Ironmanu během svého debutu v Mexiku.

Kristian spojení se značkou ASICS okomentoval následovně: „Jsem opravdu nadšený, že se připojím k týmu ASICS. S filozofií značky “A sound mind in a sound body“ se zcela ztotožňuji. Běh je pro mě svoboda a umožňuje mi se odpojit od hlučného světa. Uklidňuje mé myšlenky a přestože je to vlastně jednoduchá aktivita, pomáhá mi najít rovnováhu mezi tělem a myslí.“

Také Olivier Mignon, ředitel sportovního marketingu v ASICS, má z nové spolupráce radost: „Bylo úžasné sledovat Kristianovy výkony za poslední rok. Jejich dosažení v botách ASICS’ METASPEEDTM Sky hovoří jasně o kvalitě našich produktů. Kristian sdílí naše hodnoty a je skvělým sportovcem, který věří v pozitivní přínosy pohybu na mysl. Těšíme se, že ho v následujících letech podpoříme našimi nejnovějšími inovacemi.

Nám tak nezbývá než sledovat, kam toto spojení se značkou ASICS Kristiana posune.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky