Úvod VybaveníCyklistika „Kolo mi dává svobodu a možnost objevovat svět,“ říká obrovitá basketbalová legenda LeBron James

„Kolo mi dává svobodu a možnost objevovat svět,“ říká obrovitá basketbalová legenda LeBron James

Advertorial LeBron James je víc než jen basketbalová ikona, je to žijící legenda, jejíž vliv sahá daleko za hranice sportu. LeBron má na svém kontě úctyhodný seznam ocenění a stále udivuje fanoušky svou zdatností na hřišti i mimo něj. LeBron je známý svým atletickým talentem, všestranností a bezkonkurenčním basketbalovým IQ, díky čemuž se stal jedním z nejlepších hráčů všech dob. 

Od své pozoruhodné kariéry na střední škole až po čtyřnásobného šampiona NBA a několikanásobného MVP LeBron neustále zvyšuje laťku výkonnosti ve hře. Jeho odhodlání dosáhnout úspěchu, a to jak individuálního, tak týmového, mu vyneslo respekt kolegů i fanoušků.

Obr LeBron James musí mít opravdu pořádné kolo a tak jezdí na Canyon Neuron:ONfly CF 9. Foto: Canyon.com

Spolupráce s LeBronem Jamesem je jasná věc. Kromě sportovních úspěchů LeBronova filantropická činnost a sociální aktivismus ještě více upevnily jeho status vzoru a tvůrce změn. Představuje víc než jen basketbal; je ztělesněním hodnot tvrdé práce, odhodlání a využití svého postavení pro dobro – je profilem velikána hodného následování. 

Svoboda na dvou kolech

LeBron měl navíc vždy speciální spojení s koly. Jeho zkušenosti s cyklistikou z dětství měly trvalý vliv na jeho život a kariéru, kde často připisuje roli jízdního kola, které mu pomohlo k vytrvalosti a celkové výkonnosti.  

LeBron si představuje jízdu na kole jako něco víc než jen rekreační aktivitu nebo způsob dopravy a vidí v ní způsob, jak si osvojit pocit svobody a síly, který přináší pohyb na dvou kolech. Často zdůrazňuje význam jízdních kol při překonávání bariér, ať už sociálních nebo geografických, a při podpoře dostupnosti pro všechny. Jeho propagace jízdních kol podtrhuje jeho víru v jejich transformační sílu a schopnost vdechnout jezdci pocit svobody a zároveň podpořit aktivní a zdravý životní styl.  

Obr LeBron James musí mít opravdu pořádné kolo a tak jezdí na Canyon Neuron:ONfly CF 9. Foto: Canyon.com

Posílení mobility

Prostřednictvím nadace LeBron James Family Foundation (LJFF) rozšířil LeBron James svou vášeň pro jízdní kola ve prospěch studentů ve svém rodném městě Akron. Závazek LJFF podporovat mobilitu, přístupnost a fyzickou zdatnost je patrný z programu I PROMISE, který od roku 2011 posiluje studenty. LJFF poskytuje každému studentovi I PROMISE zbrusu nové kolo jako součást slibu aktivního a zdravého životního stylu, studijních výsledků a vytrvalosti při dokončení školy.  

Canyon věnuje studentům I PROMISE kola Grand Canyon Young Heroes, která obdrží po ukončení akademického roku v rámci filozofie nadace, která se snaží, aby si studenti zasloužili příležitosti – místo aby jim byly dány – tím, že prokáží oddanost a odhodlání splnit daný slib.

Na tomhle LeBron jezdí: Canyon Neuron:ONfly CF 9

Celoodpružené horské kolo Canyon Neuron:ONfly CF 9. Foto: Canyon.com

Výkonné pohodlí
Díky vyvážené geometrii, která zvládá stoupání i sjezdy, a úhlu hlavy 64,5° a úhlu sedlové trubky 76,5° je Neuron:ONfly perfektní volbou pro maximální podporu při nejsportovnějších vyjížďkách. Tuhý karbonový rám vám umožní naprostou kontrolu díky vynikajícímu přenosu síly na trail a přesnému ovládání.

Kompaktní Bosch Performance Line SX
Získejte maximální výkon za veškerou námahu s motorem Bosch Performance Line SX. Tento kompaktní motor vytváří aktivní pocit z jízdy, který zvyšuje rychlost a výkon šlapání. Zdolejte stoupání, které bylo vždycky příliš strmé a dlouhé. Neuron:ONfly skvěle vyplňuje mezeru mezi plně výkonnými elektrokoly a neelektrickými koly.

Celoodpružené horské kolo Canyon Neuron:ONfly CF 9. Foto: Canyon.com

Jezděte připojeni
Stáhněte si aplikaci Bosch eBike Flow a využijte všechny výhody jízdy na elektrokole. Chraňte své kolo před odcizením zapnutím alarmu a dostávejte upozornění, pokud je vaše kolo v pohybu, i když by nemělo. Můžete si zobrazit statistiky baterie a podrobnosti o výkonu a dokonce zjistit, kdy je čas objednat se do servisu v místním servisu.

Canyon Neuron:ONfly CF 9 pohání super výkonný motor Bosch. Foto: Canyon.com

Více, více, více
Kompaktní baterie Bosch Compact Tube 400 má i přes hmotnost pouhé 2 kg kapacitu 400 watt hodin. Někdy však větší dobrodružství vyžadují větší baterie, jako je například prodlužovač dojezdu PowerMore 250, který nenápadně prodlužuje dojezd kola. Díky rychlonabíječce se můžeš připojit u snídaně a před obědem být plně nabitý.

Odolá trailům
Neuron:ONfly je elegantní trailové kolo kategorie 3e, které zvládne náročný a technický terén. Přidání robustní ochrany řetězové vzpěry a motoru, stejně jako systému Acros Block Lock a nárazníku na spodní rámové trubce znamená, že toto kolo je mnohem robustnější, než by se mohlo zdát z jeho nádherného vzhledu. Může odolat vážnému prudkému nárazu.

Celoodpružené horské kolo Canyon Neuron:ONfly CF 9. Foto: Canyon.com

Třífázová kinematika odpružení
Získejte neuvěřitelnou přilnavost a trakci v počáteční fázi 140mm odpružení se špičkovou odezvou na malé nerovnosti. Když přijdou rychlé sjezdy, pevný střed zdvihu vám umožní udržet výkon a zůstat ve stopě. Na konci zdvihu je progresivní pocit schopen zvládnout velké nárazy a dopady.

Technologie Tailwind
:ONfly je naše vize integrovaných, intuitivních a inovativních elektrokol. Tato kola, která pokrývají vše od silničních kol až po trailová kola, jsou díky čistým liniím, kompaktnímu výkonu a integrovanému designu zlatým středem mezi tradičními koly a plně výkonnými elektrokoly.

1 FacebookEmail

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.