Úvod Inspirace Zpátky do školy: Xiaomi láká na výhodné nabídky a nabízí slevy nejen pro školáky

Zpátky do školy: Xiaomi láká na výhodné nabídky a nabízí slevy nejen pro školáky

Advertorial Xiaomi, přední světová společnost v oblasti spotřební elektroniky a výroby mobilních telefonů, zahajuje akci s názvem Zpátky do školy. Od 20. srpna až do 29. září 2024, či do vyprodání zásob, si fanoušci značky mohou pořídit špičkové telefony s výraznou slevou. Na pořadu dne jsou také dárky, a zákazníci tak k vybraným tabletům obdrží klávesnici zdarma. Kompletní nabídku zlevněných produktů najdou zájemci na stránkách oficiálního e-shopu www.mistore.cz, ve všech Xiaomi prodejnách a u vybraných partnerů. 

V rámci akce Zpátky do školy může navíc prvních 300 zájemců zdarma získat dvě vstupenky na každoroční uměleckou přehlídku designu a designové tvorby Czech Design Week. Výstava se koná od 5. do 8. září a Xiaomi je jejím generálním partnerem.

K tabletu klávesnice jako dárek

Tablety jsou skvělými společníky pro práci i zábavu, jež ocení nejen studenti. Nabízí totiž pohodlí velkého displeje, ale zároveň se stále vejdou do tašky či batohu, a člověk je tak může mít kdykoliv a kdekoliv s sebou. Xiaomi v rámci akce k vybraným tabletům rozdává jako dárek klávesnici, se kterou je práce ještě jednodušší a intuitivnější. Nabídka se vztahuje na Xiaomi Pad 6s Pro 12.4, Redmi Pad Pro, Redmi Pad Pro 5G a Xiaomi Pad 6.

Xiaomi Pad 6s Pro 12.4 nabízí stylový design, skvělý výkon a velký 12,4“ displej. Skvěle poslouží pro sledování filmů a videí, čtení knížek, brouzdání na webu i práci. 144Hz 7úrovňová obnovovací frekvence se postará o mimořádné vizuální zážitky, baterie s kapacitou 10 000 mAh zvládne i ten nejnáročnější pracovní den a díky superrychlému 120W nabíjení je nabitý raz dva.

Redmi Pad Pro se pyšní působivým 12,1“ 144Hz displejem s poměrem stran 16:10, který nabízí nejen výjimečné zobrazení, ale také zajišťuje optimální pohodlí při delším používání. Pro další vylepšení zábavy je tablet vybaven čtveřicí stereo reproduktorů integrovaných s technologií Dolby Atmos®.

Xiaomi Pad 6 je vytvořen jako efektivní pracovní stanice pro multitasking, a je vybaven 11“ displejem WQHD+ s jemností 309 PPI, který poskytuje ostrý a jasný obraz. Platforma Snapdragon® 870 zajišťuje vysoký výkon po celý pracovní den. Xiaomi Pad 6 je navíc samotný o 1 000 Kč levnější. Za 7 999 Kč tak získají zájemci nejen super tablet, ale také klávesnici.

Oblíbená řada Redmi Note 13 již od 3 999 Kč

Řada Redmi Note 13 je oblíbená nejen pro skvělý poměr ceny a výkonu, ale také pro své fotografické dovednosti a prémiový a elegantní design.

Slevy se vztahují na všechny modely z této řady. Základní Redmi Note 13, který nabízí skvělý výkon, 33W rychlé nabíjení a snímač otisků prstů v displeji pro okamžité odemykání, je z původních 4 799 Kč zlevněn na 3 999 Kč.

O 1 000 korun levnější je i Redmi Note 13 5G. Za 5 999 Kč zákazníci získají mobilní telefon, se kterým snadno pořídí úžasné fotografie díky 108Mpx hlavnímu fotoaparátu na úrovni vlajkové lodi a několika inteligentním algoritmům. 

Zlevňují i ty nejlevnější

Slevy se nevyhnuly ani dostupnějším modelům, a třeba takové Redmi A3 je k dostání od 1 999 Kč. Tento mobil se může pochlubit velkou 5 000mAh baterií, 6,71“ 90Hz displejem a oslňujícím vzhledem s kruhovým designem fotoaparátu.

Vlajková řada a POCO s výraznou slevou

Na své si přijdou i fanoušci mistrovských fotografií, protože řada Xiaomi 14 rovněž pluje na vlně slev. Celá řada disponuje optikou Leica a nabízí tak fotografické vlastnosti, které nemají konkurenci. 

Model Xiaomi 14 je navržen jako kompaktní každodenní společník. Je vybaven trojicí fotoaparátů, které pokrývají široký rozsah ohnisek od 14 mm do 75 mm. Z původních 24 499 Kč je zlevněný na 19 999 Kč. Vlajkovou loď Xiaomi 14 Ultra pak zájemci pořídí o 5 000 Kč výhodněji.

Opomenuta nebyla ani značka POCO. POCO M6 Pro je zosobněním funkcí a designu na úrovni vlajkové lodi za cenu střední třídy. Je vybaveno čipovou sadou Helio G99-Ultra, která je považována za jednu z nejvýkonnějších čipových sad na trhu ve svém cenovém segmentu, má 120Hz AMOLED Flow displej, který umožňuje uživatelům vrhnout se do akce při zábavě na cestách, a je k dostání již od 4 999 Kč.

Xiaomi zve na přehlídku špičkového designu

Prvních 300 zájemců může v rámci objednávky zlevněných produktů získat pozvánku pro dvě osoby na Czech Design Week. Akce, na které se představí nejlepší čeští designéři současnosti se koná od 5. do 8. září ve Výstavní síni Mánes a v Clam-Gallasově paláci. Součástí přehlídky jsou i nejnovější výrobky značky Xiaomi. Stačí být mezi prvními třemi sty kupujícími, kteří si vyberou z nabídky akce Zpátky do školy. Pozvánka na Czech Design Week v hodnotě 600 Kč jim přijde společně se zbožím. Pozvánku je možné získat pouze ke zboží, které bude expedováno před koncem výstavy, tj. do 8. 9. 2024. 

1 FacebookEmail

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.