Úvod Inspirace Jak tráví dny těhotná Eva Vrabcová-Nývltová? Procházky, vaření a cvičení

Jak tráví dny těhotná Eva Vrabcová-Nývltová? Procházky, vaření a cvičení

od Magdaléna Ondrášová

Eva Vrabcová-Nývltová patří mezi naše špičkové běžkyně. V současné době se těší na přírůstek do rodiny, ale neznamená to pro ni ležet s nohama nahoře. Jak tráví tyto dny si přečtěte v následujících řádcích, které pro vás napsala.

Nejdřív ze všeho bych ráda využila této příležitosti a poděkovala všem v „první linii“ za jejich nasazení při záchraně lidských životů. Moc si všech, co pomáhají, vážím. Já bohužel neumím ani šít, ani zpívat, … Moje pomoc v boji proti koronaviru tak spočívá v „nepřekážet“ a opravdu omezuji svůj styk s dalšími lidmi. Vadí mi, že nedokážu pomoci více.

Jak tedy vypadají teď moje dny? Ráno připravím pro mě i manžela snídani a dopoledne zmizíme do lesa na procházku. V dopoledních hodinách nepotkáme téměř žádné lidi.

Pak připravím oběd a odpoledne trávíme doma. Snažím se poklidit (ale opravdu nejsem pořádkumilovný člověk a perfekcionista, takže to rozhodně nepřeháním). Někdy si odcvičím těhotenskou jógu, jindy šlapu doma na rotopedu.

Snažím se alespoň trochu se vzdělávat, takže mám přečtených pár knížek, upletenou dečku pro miminko a připravený pokojíček. Již několik dní  trávíme nad tréninkovým plánem a možnostmi návratu. Sport mi totiž už moc chybí.

Navečer připravím něco dobrého k snědku a pak trávím čas u žehlení, televize nebo učení. Vzdělávám se v oblasti tréninku, výživy, cvičení a regenerace, nebo se učím angličtinu. Občas taky ráda něco upeču. Ale vzhledem k mým chutím na sladké je to teď už celkem nebezpečné (na nikoho jiného nezbyde), takže spíš jen o víkendu.

Pestrý program to moc není, chybí mi tréninkový režim. Ale teď to prostě jinak nejde a musíme to nějak zvládnout.

Moje tipy na knížky:

  • Moje nejoblíbenější „oddechovka“ (teď se bude spousta lidí chytat za hlavu) je Twilight sága. Sice pohádka, ale prostě teď mám náladu na „dobré konce“.
  • Mnich, který prodal svoje Ferrari
  • Poslední aristokratka

Moje tipy na filmy:

  • Ženy v běhu
  • Teorie Tygra
  • Pokojný bojovník
  • Líbáš jako bůh
  • 2Bobule
  • Iluzionista

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky