Úvod RUNGO závody Rungo.cz chystá na podzim tři tradiční závody. Přijďte nás podpořit

Rungo.cz chystá na podzim tři tradiční závody. Přijďte nás podpořit

od Marek Odstrčilík

Pokud vše půjde dobře a situace ohledně koronaviru se vyřeší, tak nás na podzim čeká závodní masakr. To se nebude týkat jen běžeckých závodů, ale všech, které se přesunou z jara. Bude to boj o závodníky a samozřejmě i RUNGO.cz v tomhle nezůstane pozadu.

Termíny a povolení máme už nějakou dobu a protože jsme web spustili k prvnímu dubnu, tak druhá polovina roku byla pro nás jasnou volbou. Po více než roční odmlce, navazujeme na naše tradiční místa a věříme, že část z vás dorazí a podpoří nás. Upřímně budeme rádi, když i ostatní závody budou co nejvíce plné, protože situace je pro všechny složitá a organizátoři mají hlavu víc než těžkou.

Tydýti, Šárka nebo Říčany, to jsou ona místa, kde po několik let pořádáme závody. Jelikož jsme se rozhodli, že se vydáme vlastní cestou, bez podpory velkého mediálního domu, vyslyšeli jsme s radostí vaše dotazy „jak nás lze podpořit“ a věřte, že nás opravdu velmi potěšily.

Chceme dělat věci srdcem, naplno a nezávisle. Proto budou mít závody několik startovních balíčků a vy si můžete vybrat, nakolik nás chcete podpořit. Většina peněz, které zbydou, půjde na tvorbu obsahu a část i na podporu místního sportovního mládežnického klubu, který vybereme. Chceme část peněz vracet tam, kde sportují děti a prostředky se tam nedostávají. Vše bude transparentní a předem dohodnuté, co se dětem pořídí. Tohle je pro nás důležité, protože spojit se s velkým klubem je jednoduché, ale na ty nejmenší se většinou zapomíná.

Brzy spustíme registrace a vy se dozvíte další informace ohledně startovních setů. Teď si jen zapište do diářů a kalendářů tyto datumy:

Rungo běh přes ty tydýty – Praha Milíčovský les: 19.9. 2020
Krásný trailový závod přímo v Praze, který prověří vaše schopnosti.

Rungo srdcervoucí běh – Říčany: 3.10. 2020
Závod kousek od Prahy. Jenom les a stromy. Těšte se na přírodu a zeleň.

Rungo divoký běh Šárkou – Praha Divoká Šárka: 24.10. 2020
Podle nás, jeden z nejhezčích koutů v Praze. Bude se divit, že tohle je v hlavním městě.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky