Úvod VybaveníBěháníSporttestery Elegance pro drsné zacházení. Huawei Watch 3 Pro vsadil na prvotřídní materiály

Elegance pro drsné zacházení. Huawei Watch 3 Pro vsadil na prvotřídní materiály

Plastové, vzhledem příliš sportovní, neforemná tlačítka, ze kterých jde strach, nebo barevně extravagantní. Na ruce jsem za ty roky měl spoustu hodinek a značek. Najít něco, co by umělo měřit moje aktivity, a přitom bylo skvěle zpracované, nebylo vůbec jednoduché.

Doba sice poskočila, ale takových hodinek, u kterých bych při rozbalení vzdychnul, pořád moc není. Je tu možnost sáhnout po luxusních značkách, ale to způsobí tornádo v rozpočtu. Takže, Samsung – výborné, Garmin řady Fénix nebo Tactix – skvělé, a pak nyní nové Huawei Watch 3 Pro. Ty mě opravdu při rozbalení překvapily. Hodinky jsem sice otestoval a recenze už je vydaná, ale uvědomil jsem si, že na rukou nemám jeden z modelů, který by měl hrát druhé housle a upadnout v zapomnění. Stále se totiž těším z jeho materiálů a zpracování.

Model nemusí být třeskutě extravagantní, aby zaujal, prim hraje jednoduché zpracování a především prvotřídní materiály. Tělo je z titanu, na zadní stranu, kde jsou senzory, je použita keramika, sklo je safírové a koukat na AMOLED displej je opravdu radost. Huawei k tomu dodává, že displej by měl být opravdu odolný proti poškrábání a otiskům prstů, popravdě to nemůžu zatím potvrdit, protože je mám opravdu pár dnů, ale ušmudlaný zatím skoro není. Musím dodat, že dotykem se displej ovládá přesně a hladce.

Boční korunka je otočná a díky ní se můžete velmi přesně pohybovat v aplikacích a záznamech sportovních výkonů. Navíc umí reagovat i na stisk. 

Nikoho už asi nepřekvapí, že ladit design lze za pomoci různých řemínků. Na výběr je kožený, nylonový nebo z nerezové oceli. K mání je i titanový pásek, který vypadá skutečně epesně. Stačí jen vybrat styl ciferníku podle toho, co preferujete a můžete klidně vyrazit i do společnosti nebo do divadla.

Myslím, že se čínské firmě, co se týká zpracování, povedla vynikající práce. Některé věci ohledně softwaru mají své mouchy (test tohoto modelu si můžete přečíst ZDE), ale hardware je jednoduše řečeno krásný a minimalistický. A cena za Watch 3 Pro je 10 999 Kč. Za nevyšší model Pro Titanium pak dáte 15 999 Kč.

0 FacebookEmail

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.