Úvod VybaveníBěhání Zimu si můžete zpestřit běháním nebo posilováním doma. Stroje se dají i půjčit

Zimu si můžete zpestřit běháním nebo posilováním doma. Stroje se dají i půjčit

od Rungo

Komerční sdělení Služba zapůjčení pásu na zimní sezónu nebo jen na vyzkoušení před nákupem funguje dlouho, ale řada lidí ji stále nezná. Přitom je to ideální řešení pro ty, kteří v zimě neradi běhají venku. Někdo se může hůře vyrovnávat s chladným vzduchem, kluzkým povrchem nebo tmou. Aktivní lidé také využívají například eliptické stroje pro udržení nebo zlepšení své kondice. Přirozeného pohybu přes zimu má většina lidí méně. Objednání a doručení stroje velmi je jednoduché i cenově dostupné!

Pořízení nebo zapůjčení?

O pořízení vlastního fitness stroje uvažuje mnoho lidí, ale často je odradí zkušenost přátel, kdy se ze stroje stal doma věšák na oblečení. Proto se v řadě domácností rozhodli stroje půjčovat. A ukázalo se mimo jiné, že cvičit na půjčeném stroji je u někoho větší motivací se do pohybu pustit.

Důvody pro zapůjčení strojů• Nechce se vám v zimě běhat venku ve tmě, na ledovce nebo ve sněhové břečce?• Nemáte čas chodit do fitness centra?• Chcete si svou vůli běhat doma otestovat před nákupem?• Je pro vás složité organizovat svůj čas s péčí o malé děti?• Nechcete běhat ve fitness centru před ostatními?• Máte doma málo místa a nechcete, aby vám tam pás překážel přes léto?

Nejčastěji lidé využívají zapůjčení běžeckého pásu nebo jiného stroje, aby zůstali v kondici před hlavní venkovní sezónou. Proto je ideální zapůjčení na 2-3 měsíce.

Pujcovnafitness.cz má na výběr z šestnácti různých modelů běžeckých pásů. Od těch menších, jejichž půjčení je ekonomicky velmi zajímavé, až po velké odolné stroje pro aktivní běžce, které půjčovali například na rozehřátí tenisovým legendám na Laver Cupu nebo Billie Jean King Cupu. Můžete si ale vybrat z celkem více než padesáti různých typů strojů.

Podle čeho si vybrat stroj

Při výběru běžeckého pásu, ale i dalších fitness strojů jako např. rotopedů, elipticalů, cyklotrenažérů a veslařských trenažérů je třeba brát v úvahu nejen váhu, ale i kondici sportovce a jeho ambice. Například pokud neplánujete na pásu často simulovat běh do kopce, nemusíte si půjčovat stroj s elektrickým náklonem. Základní výběr je určitě podle váhy sportovce a nosnosti stroje, u některých strojů je podstatná i výška člověka. U eliptických trenažérů je důležitý údaj i délka kroku nebo rozteč nášlapů. Základní i podrobné parametry jsou u strojů uvedeny, můžete si tak vybrat sami nebo na zákaznické lince vám vhodný model poradí. Délka pronájmuje podle vašeho uvážení a odhodlání. Standardní nájmy jsou na 1, 2, zvýhodněné na 3 měsíce nebo i déle. 

Doprava

Pokud si nechcete stroj vyzvednout ve skladu, můžete využít dotovanou dopravu v pražském, středočeském, pardubickém, hradeckém a plzeňském regionu. Technici vám stroj přivezou až domů, umístí podle vaší volby a poskytnou základní instrukce. I sportovci většinou ocení, že nemusí řešit transport těžkých strojů.

Abyste mohli začít běhat doma, stačí opravdu jen rezervovat stroj z nabídky běžeckých pásů. Všechno ostatní zařídí. Ať už si vyberete pás nebo jiný stroj, na vás je pak už jen udržet tréninkovou morálku.

Akce pro čtenáře RUNGO.CZ
Pro naše čtenáře nabízí Pujcovnafitness.cz exkluzivní akci platnou pro celý rok 2022. Při pronájmu modelů běžeckých pásů a eliptických trenažérů, které jsou aktuálně skladem, dostanete k vašemu nájmu 10 dní navíc zdarma. Stačí do poznámky při online rezervaci uvést kód RUNGOAKCE10. 

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky