Úvod Inspirace Staň se součástí adidas týmu a překonej elitní běžce!

Staň se součástí adidas týmu a překonej elitní běžce!

od Adéla Ptašková

KOMERČNÍ SDĚLENÍ Venku začínají rozkvétat třešně a to znamená jediné – RunCzech Volkswagen Maraton Praha je za rohem. Také letos 8. května bude jeho součástí Battle of the Teams, tedy týmová soutěž. Velkou novinkou je, že se může zapojit každý účastník maratonu a svým výsledkem podpořit jeden z týmů. Týmů se utká celkem šest, přičemž jeden z nich je přeci jen speciální – je jím běžecká komunita adidas Runners, která zvolila ze svých řad ty nejlepší běžce z Evropy, aby se pokusili překonat běžeckou elitu. K tomu ale budou potřebovat pomoc i od vás. Zapojte se a přispějte týmu svým časem a body!

Jak to funguje

Během registračního procesu jednoduše vyberte tým, který chcete podpořit. Pokud již registrovaní jste, stačí tuto možnost najít ve vašem profilu. V každém týmu budou bodově ohodnoceni čtyři běžci a k nim se poté přidá průměr dosažených časů všech ostatních přihlášených účastníků. Jaký tým zvolíte, je jen na vás, ale následující řádky vám třeba v rozhodování pomůžou.

Systém bodování je vysvětlen v obrázkové galerii:

Adidas Runners – impossible is nothing!

Adidas Runners poběží pro neziskovou organizaci Jahoda, která provozuje nízkoprahové kluby a terénní program pro děti a mládež, školky a jesle a komunitní rodinná centra. Rovněž organizuje volnočasové, vzdělávací, kulturní a sportovní aktivity. Kromě dobrého pocitu z podpory Jahody dostanete také super tričko, pozvánky na všechny tréninky, testovačky běžeckých bot a další aktivity. A když budete mít štěstí, vyhrajete nové běžecké boty Solarglide 5. A to se vyplatí, ne?

Kapitánkou týmu je Bára Votíková, gólmanka fotbalového národního týmu a prestižního klubu Paris Saint-Germain. Bára věří, že když něčemu dáme každý den kus sebe, dosáhneme čehokoliv. Tedy nic není nemožné a tým adidas Runners může skutečně s vaší podporou týmové klání vyhrát. Více o týmu se dočtete zde.

Připojte se ke komunitě

Jestliže letos maraton nepoběžíte, ale jinak je sport vaší vášní, přidejte se do adidas Runners Prague komunity a užijte si zdarma výběhy, speciální eventy, funkční tréninky, jógu i workshopy. Může přijít kdokoli, začátečník, pokročilý i zkušený matador, stačí se přihlásit přes aplikaci ADIDAS RUNNING, najít komunitu a žádná ze super aktivit adidas Runners Prague už tě nemine.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky