Úvod VybaveníBěháníSporttestery Nové T-Rex 2: Hodinky pro běžce s přesnou navigací a luxusní výdrží baterie

Nové T-Rex 2: Hodinky pro běžce s přesnou navigací a luxusní výdrží baterie

od Rungo

ADVERTORIAL Hledáte nového pomocníka na měření svých běžeckých výkonů, na kterého bude spoleh a bude disponovat skvělými funkcemi? Globální značka Amazfit právě představila svou novinku, hodinky T-Rex 2, které prošly nejpřísnějšími armádními testy a pyšní se ultra dlouhou výdrží baterie spolu s přesnou navigací.

Nezáleží na tom, zda milujete spíše krátké a intenzivnější běhy nebo se vydáváte na delší trasy, které mohou sahat až k délce (ultra)maratonu. Vědět, kolik jste právě uběhli, jaká byla vaše tepová frekvence, kolik jste spálili kalorií, jaké bylo převýšení a vaše průměrná rychlost a jaká je míra nasycení kyslíkem v krvi, je už dnes samozřejmostí pro všechny majitele chytrých hodinek. T-Rex 2 k tomu navíc ještě dokážou velmi přesně a v reálném čase lokalizovat vaši polohu a v případě dlouhého běhu nebo pěší túry umí rychle najít nejkratší přímou trasu zpět do výchozího bodu. 

Neuvěřitelně přesná navigace

Právě navigace opírající se o dvoupásmový systém a pět satelitů je tím, co se dočkalo největšího vylepšení oproti předchozímu modelu. Rychlé a snadné ovládání, zaznamenávání polohy v reálném čase a možnost importu předem vybraných tras je to, co je dělá jedničkou na trhu ve své cenové skupině. 

Amazfit T-Rex 2. Foto: Amazfit

Monitoring regenerace těla

To, jaké výkony podáváte při běhu, už dávno není otázkou běhání a tréninku samotného. Vliv na to má mnoho dalších faktorů, především pak regenerace a celkový životní styl. Hodinky T-Rex 2 umí změřit úroveň stresu i kvalitu spánku. Podají analýzu, jak kvalitní odpočinek byl, ale i poskytnou doporučení, jak jej zlepšit. Ženy se mohou spolehnout na monitorování menstruačního cyklu a přizpůsobit tomu svůj trénink a jeho náročnost. 

Bez nabíječky klidně až přes měsíc

Obrovskou předností nového modelu je pak baterie a její výdrž. Při běžném používání ji není nutné nabíjet až po dobu 24 dní, za předpokladu, že si budete užívat všech výhod nové navigace, si nabíječku připravte zhruba za 10 dní od plného nabití. V omezeném režimu je nutné hodinky dobít až po 45 dnech. To je neuvěřitelné ulehčení a zároveň zásadní výhoda oproti jiným značkám a modelům. 

Amazfit T-Rex 2. Foto: Amazfit

Pro milovníky běhu a outdooru

Kdybyste se rozhodli pro jiný sport než běh, nezapomeňte si připnout své hodinky T-Rex 2 na zápěstí. Změří vám totiž i méně obvyklé aktivity jako je například lovectví, surfing či lezectví. Hodinky disponují až 150 sportovními režimy, z nichž osm z nich dokážou rozpoznat samostatně. Amazfit se při vývoji inspiroval přírodou, což jistě jako běžci oceníte, hodinky proto můžete pořídit v několika barevných variantách odrážející různé části planety a přírody. Na výběr máte z Wildgreen, Ember black a Astro black & gold. Své T-Rex 2 pořídíte na www.amazfit.cz a ve velkých elektro prodejnách za cenu 5 590 Kč.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky