Úvod RUNGO závody Nejsi závodník? Nevadí. Zveme tě na RUNGO závody do brněnské zoo

Nejsi závodník? Nevadí. Zveme tě na RUNGO závody do brněnské zoo

od Rungo

Desetikilometrový okruh, vstupenky do Zoo Brno v ceně a ještě svým během přispějete na záchranu dudka chocholatého. Nejkrásnější překvapení čeká pro vítěze a jednoho vylosovaného. Čtěte dál o Rungo závodu, který se bude konat už za měsíc 24. září 2022.

Tak už je to konečně tady. Běžecké závody. Po několikaleté pauze jsme došli k závěru, že už by to stačilo, a tak máme pro vás tuhle pozvánku na RUNGO.cz brněnské klání. Zapomeňte ale na akci, která je plná “vychytávek”, hrajících dýdžejů, plazmových obrazovek v cíli, reklamních partnerů na každém patníku. Nic takového vás na našem závodě nečeká. Půjde pouze a jen o běh, setkání s přáteli a pohodovou atmosféru, kterou spolu v brněnské zoo zažijeme společně. 

Je úplně jedno jestli máš v nohách roky běhání nebo to bude tvůj úplně první závod. Je fuk, jestli běháš v posledním modelu bot nebo naboso. Tohle je oslava sportu, který společně milujeme a mimo to můžeš strávit čas v zoologické zahradě. To je přece parádní sobota, no ne? 

Jediné, co z moderních vymožeností na našich závodech dostaneš, je čipová technologie, kvalitní měření času tvého běhu a systém přihlašování na závod. Těšit se můžeš dále na 1 + 1 vstupenku do Zoo Brno gratis, přehledné značení tratě, občerstvení po závodě a spoustu zvířat. Pokud přineseš něco dobrého z vlastní kuchyně a podělíš se s ostatními o nějakou tu dobrotu, budeme moc rádi a ty tak posuneš atmosféru závodu o velký kus dál. My taky vytáhneme doma plechy a nádobí a něco osobně připravíme. Organizátorka Majda už se třeba těší, až napeče její legendární cookiesky a vy se do nich zakousnete a ředitel závodu Mára donese sušené maso. Dobré jídlo je kořením sportu přece.

Takže zapište si: 24. září Zoo Brno, start v Beringii u medvědů hnědých. Trasa povede částí zahrady směrem do chráněného území Baba a cíl je opět v zoo. Jde o 10kilometrový okruh. Po cestě uvidíte spoustu zvířat, která vás budou buď ignorovat nebo jen kroutit hlavami, ale jsou to fanoušci, na které jinde asi nenarazíte.

P.S. Pokud se najde někdo, kdo nebude chtít závodit, ale poznat, jak se takové závody dělají a pomoct nám s organizací na místě, tak budeme moc rádi. Napište pak na topinka@rungo.cz nebo si najděte Marka Topinku na Facebooku a pošlete mu zprávu. Dík pomoc za podporu.

Přihlásit se na závod!

První muž a první žena závodu získají krmení žiraf a nadto vylosujeme ze všech běžců, kteří dorazí do cíle ještě jednoho, který si krmení žiraf užije s nimi.

Foto: Matyáš Slavík
Foto: Matyáš Slavík

Dobrý skutek nade vše

V ceně startovného 350 korun nezískáte jen skvělý zážitek, časomíru a pro Rungo závody typickou domácí atmosféru, ale ještě k tomu poputuje 50 korun ze startovného na ochranu silně ohrožené populace dudků chocholatých na Jižní Moravě, o kterou se momentálně Zoo Brno zasluhuje. Snad brzy budeme mít možnost vidět dudka i blízko svých domovů. Jak to dělají? Povíme si příště nebo si to přečtěte tady.

Děkujeme partnerovi Zoo Brno a Lesy města Brna, a.s. Sdílejte závod dál, seberte kámoše, přijeďte si to užít s námi a podpořte dudka!

Zoo Brno
Lesy města Brna

Důležité odkazy:

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky