Úvod VybaveníCyklistika Nový Canyon Ultimate: kolo budoucnosti, na kterém budete vyhrávat

Nový Canyon Ultimate: kolo budoucnosti, na kterém budete vyhrávat

od Rungo

ADVERTORIAL Canyon svoje kolo ze závodní řady Ultimate představil už v roce 2004. Jeho nepřekonatelná ovladatelnost a pocit z jízdy činí z Ultimate volbu stovek tisíc jezdců po celém světě, od ambiciózních amatérů až po špičkové světové profesionály. A jelikož vývoj jde stále dopředu, tak Canyon v těchto dnech představil jeho pátou generaci. Nový Ultimate tak nabízí dokonalou rovnováhu mezi hmotností, tuhostí, aerodynamikou a odolností.

Po úspěchu plně integrovaného kokpitu modelu Aeroad jsme pátou generaci modelu Ultimate navíc vybavili stejnými řídítky. V aerodynamickém tunelu jsme vylepšili aerodynamiku modelu ve spolupráci se společností Swiss Side. Tuhost k hmotnosti je udržována díky prémiovému vrstvením uhlíku v celé modelové řadě Ultimate. Zvýšili jsme také prostor pro pneumatiky, aby jezdci mohli čelit nástrahám jízdy v pohodlí. Toto je kolo, které zvládne vše.

Nový Canyon Ultimate. Foto: canyon.com

Není to jen rám a komponenty kola, které představují technologický pokrok. Společnost Canyon je hrdá na to, že je průkopníkem technických řešení, což se vztahuje i na naši řadu příslušenství. Náš první držák GPS s 3D potiskem je navržen tak, aby doplňoval čisté linie kola a lze jej zakoupit exkluzivně u společnosti Canyon. Tento lehký držák zařízení Garmin a Wahoo s hmotností pouhých 17 g byl testován na vlámských a pařížských dlažebních kostkách.

Vytvořili jsme kolo budoucnosti, abychom dnes vyhrávali závody, jako jsou Tour de France, Tour de France Femmes avec Zwift, Vuelta a España a mnoho dalších.

Čím vás nový Canyon Ultimate ohromí?

  • Neuvěřitelné pohodlí: vylepšená ergonomie a větší prostor pro pneumatiky – prostor pro gumu až 32 mm. 
  • Vylepšená aerodynamika: snížený odpor vzduchu díky optimalizacím provedeným s aerolinkami Swiss Side – úspora 10 wattů za samotnou sadu rámu. 
  • Špičková integrace: neviditelná integrace kabelů a vedení, vše v uživatelsky přívětivém nastavení. 
  • Snadná montáž: kokpit s jednoduchým nastavením výšky a šířky, není potřeba řezat sloupek, snadnější přeprava. 
  • Nízká hmotnost: pouze 6,3 kg (Ultimate CFR Di2: bez pedálů a příslušenství, velikost M), a to i s extra zesílením v klíčových vysoce namáhaných oblastech. 

Kompletní nabídku nové řady Canyon Ultimate si můžete prohlédnout ZDE

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky