Úvod VybaveníBěháníBěžecké oblečení Hustší, než kdy dřív. Sensor představuje novou kolekci

Hustší, než kdy dřív. Sensor představuje novou kolekci

od Rungo

ADVERTORIAL Některé věci se nemění. Třeba to, že Sensor šije funkční oblečení výhradně v Česku. Pár novinek se ale přeci jen najde. A všechny jsou součástí kolekce, která se právě dostala na trh. 

Bold. Merino Bold. Není to sice agent jejího veličenstva, nová řada oblečení z kvalitní australské vlny působí ale skutečně královsky. Však jde taky o to vůbec nejhustší, co v Bystřici pod Hostýnem kdy vyrobili. Především díky gramáži, která je skoro o třetinu vyšší než u populárního Merino DF. Ta se taky postará o příjemné teplíčko, i kdyby vám hrozil pořádnou kosou ten nejlepší zemědělec široko daleko. Nemluvě o tom, že triko, rolák i spodky mají melír, co by jim záviděla nejedna kadeřnice. 

A teď střih! Kdepak, ne jako ve filmu. Jen se bundy, vesty a mikiny Coolmax Thermo šijí v novém střihu pro ještě větší komfort při nošení.

No a když už je řeč o pohodlí, to si hlavně dámy užijí díky zbrusu nové řadě Infinity Eco doslova nekonečně. Do fitka či na jógu už zkrátka lepší legíny, podprsenku a top neseženete. 

A co děti, bude jim co prát? Jak by ne, i pro drobotinu se v novém katalogu něco najde, i když je to trošku na hlavu. Jestli ale chcete, aby měli pod čepicí (tedy hlavně teplo), tak jim jednu novou určitě pořídíte

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky