Úvod VybaveníCyklistika Umíte zajet na kole jeden kilometr „pekelně“ rychle? Tak to ostatním ukažte a třeba vyhrajete telefon Samsung

Umíte zajet na kole jeden kilometr „pekelně“ rychle? Tak to ostatním ukažte a třeba vyhrajete telefon Samsung

od Rungo

ADVERTORIAL Užijte si předposlední červnové odpoledne ve znamení sportovních aktivit a zábavy. Baví vás jízda na kole? Závodíte rádi, nebo naopak dáváte přednost více kreativním aktivitám? Tak jako tak je čtvrteční akce Bohémská porce zábavy jako dělaná pro vás. V rámci ní totiž Samsung chystá ve své zóně speciální aktivity, ve kterých budete moct nejen porovnat síly s ostatními účastníky, ale také soutěžit o hodnotné ceny. A na jaký program se můžete těšit?

Kdo zajede nejrychlejší čas?

Cyklistické nadšence jistě zaujme rotopedová soutěž od Samsungu. Ten připraví na místě celkem šest rotopedů připojených k produktovým stolům, přičemž každá jízda bude nabíjet vystavená zařízení. Tento druh nabíjení je nejen zábavný, ale zároveň zelená energie z jízdy podporuje udržitelné myšlení, o které Samsung usiluje. 

Na vystavené novinky z řady Galaxy S23 nebo Galaxy Z se můžete podívat a také si o ně rovnou i zasoutěžit. Dva zbrusu nové Galaxy Z Flip 4 čekají na nejrychlejšího cyklistu a nejrychlejší cyklistku, kteří dokážou ujet 1 km za nejnižší čas. Kromě toho si při závodění budete moct zapůjčit chytré hodinky Galaxy Watch 5, které vám při jízdě změří tep, tlak a srdeční rytmus.

Ke startu připravit! Pozor! Závodíme!

Vyhráváte rádi? Tak to vás následující aktivita zaujme. V tomto závodě totiž získá vítěz právě zmíněné Galaxy Watch5. Přesná podoba soutěže je překvapením až do posledního okamžiku. Těšit se ale můžete na pořádnou dávku zábavy a skvěle strávené odpoledne. Navíc si budete moct na vlastní kůži vyzkoušet, jak vám produkty Samsung při závodu pomůžou, a třeba rovnou vyhrajete první cenu v podobě chytrých hodinek. Galaxy Watch5 jsou ideální pro každého sportovce – kromě zdravotních funkcí totiž monitorují také průběh vaší sportovní aktivity a počítají každý krok, kalorii, a dokonce i cvik za vás.

Pro milovníky noční oblohy

Samsung jako vždy ale nezapomíná ani na kreativní duše. Spíš než sport vás baví focení? Ve speciálně připravené budce si vyzkoušíte, jak se dají pořídit neuvěřitelné fotky i ve tmě, a seznámíte se tak blíže s funkcí Nightography od Samsungu. Na místě pro vás bude k dispozici odborník na fotoaparáty, který vám ukáže, jak s využitím Samsung telefonů pořídíte dokonale jasné a ostré snímky okamžitě připravené ke sdílení na sítě. Na památku si navíc odnesete Instax foto z budky. A skutečně umělecké duše si budou moct nechat vytvořit i dočasné tetování.

Bohémská porce zábavy se koná v Riegrových sadech v Praze, a to již tento čtvrtek, 29. 6. od 15:00. Vstup na akci je zcela zdarma.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky