Úvod Nezařazené SOUTĚŽ: Prodlužujeme soutěž do čtvrtka! Vyhraj startovné pro sebe a kámoše

SOUTĚŽ: Prodlužujeme soutěž do čtvrtka! Vyhraj startovné pro sebe a kámoše

od Magdaléna Ondrášová

Pojďte soutěžit o startovné na běžecký závod. Nejlepší na tom je, že na závod nepůjdete sami, ale budete moct udělat radost i svému kamarádovi a budete mít společný zážitek.

Edit: prodlužujeme soutěž o jeden den, posílejte své Run-Hacky do čtvrtka 24. 8. včetně a vyhrajte!

O co se hraje

O ostravském maratonu jsme nedávno psali samostatný článek viz níže, protože tento závod s historií slaví neuvěřitelné stoleté výročí. Jeden vylosovaný získá startovné na maraton (či půlmaraton) pro sebe a jednoho kamaráda. Maraton se koná 10. září 2023.

Naše Rungo závody jistě znáte. Letos je můžete zažít v Brně na známé exkluzivní trati, která startuje ze Zoo Brno a měří deset kilometrů. I v tomto případě vylosujeme jednoho z vás, který získá startovné pro sebe a svého kamaráda. V Brně se běží 23. září 2023.

Jak soutěžit

  • Napište mi, jaký byl nejlepší „RunHack“, který vám v běhání pomohl. Jaká vychytávka nebo rada ve vás vyvolala „aha efekt“ a mohla by pomoct ostatním běžcům nebo začátečníkům, či lidem, kteří o běhu jen uvažují? (Vymiňujeme si právo použití v článku bez publikování celého jména).
  • Pište mi na e-mail: ondrasova@rungo.cz a do předmětu dejte „soutěž“. Odpovědi posílejte do středy 23. srpna 2023.
  • Poté vylosujeme dva šťastlivce. Jeden získá 1 + 1 startovné na maraton v Ostravě a druhý 1 + 1 startovné na RUNGO High5 běh brněnskou zoo.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky