Úvod Inspirace Rozbalte si vánoční dárky od Xiaomi. K tabletu dostanete klávesnici zdarma!

Rozbalte si vánoční dárky od Xiaomi. K tabletu dostanete klávesnici zdarma!

od Rungo

Advertorial. Xiaomi přichází s nadílkou, která se neodmítá. Skutečné slevy sahají až k 56 %, ušetříte i 3 200 Kč. K tabletu Xiaomi Pad 6 dostanete klávesnici zdarma, výrazně zlevnily i všechny telefony řady Redmi Note 12. Nejlevnější se Redmi Note 12 seženete už za 4 499 korun. Se slevou je i oblíbené herní POCO X5 Pro 5G.

Smartphone jako ideální dárek

Ať už jste fanoušek série Redmi Note nebo preferujete dynamickou herní značku POCO, tak mezi zlevněnými mobily si rozhodně vyberete.

Foto: Xiaomi

Výrazné slevy se vztahují na velmi oblíbenou řadu mobilních telefonů Redmi Note 12, a například takový Redmi Note 12 Pro+ 5G s výkonným systémem tří fotoaparátů, je nyní dostupný za zvýhodněnou cenu 9 499 Kč ve verzi s 8 GB RAM a 256GB úložištěm. Původní cena modelu je přitom 11 999 Kč. A co třeba takové POCO X5 Pro 5G s turbo nabíjením? To může být Vaše za pouhých 6 999 Kč!

Velkým lákadlem akce je také sleva až 2 000 Kč na celou řadu POCO F5.

Xiaomi Pad 6 a klávesnice zdarma

Hlavní hvězdou této akce je bezesporu tablet Xiaomi Pad 6. Ideální parťák pro práci i zábavu, s 11“ WQHD+ displejem, který se postará o jasný a ostrý obraz. Výkonná platforma Snapdragon® 870 zajišťuje vysoký výkon po celý den. S přehledem zvládne i hry či rychlé přepínání mezi otevřenými aplikacemi a umožňuje okamžité reagování na nejrůznější požadavky na pracovišti nebo třeba ve škole. Tablet Xiaomi Pad 6 ve verzi s 6 GB RAM a 128GB úložištěm je k dispozici ve dvou variantách za 8 999 Kč. Model s 256GB diskem vyjde jen na 9 990 Kč.

A víte, co je nejlepší? K nákupu jakéhokoliv tabletu Xiaomi Pad 6 dostanete klávesnici Xiaomi Pad 6 Keyboard v hodnotě 1 999 Kč zcela zdarma! To je vánoční dárek, který se neodmítá. 

Foto: Xiaomi

Chytré dárky pro každého

Skvělými adepty na dárky, které vykouzlí úsměv na tváři nejenom technologickým nadšencům, jsou chytré produkty od Xiaomi. 

Každý milovník hudby jistě ocení kvalitní sluchátka, a za pouhých 459 Kč nyní zakoupíte Redmi Buds 4 Lite s 20hodinovou výdrží baterie.

Stylové a praktické hodinky Redmi Watch 3 nabízí 121 sportovních režimů, měření saturace krve kyslíkem a celodenní sledování srdeční frekvence. Radost z nich tak budou mít nejenom sportovci. Nyní jsou k dispozici za super cenu 1 799 Kč.

Horkovzdušná fritéza Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L se bude zaručeně vyjímat v každé kuchyni. Umí totiž víc, než jen vysokoteplotní smažení vzduchem. Dokáže také kvasit, rozmrazovat a péct ovoce, zeleninu či maso. U vás doma může být za akční cenu 2 399 Kč.

Foto: Xiaomi

Více volného času vám nebo vašim blízkým pak zajistí robotický úklidový pomocník Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU, který disponuje výkonným sacím ventilátorem s tlakem 4 000 Pa, dvěma mopovacími podložkami pro tlakové vytírání a mimořádně citlivým systémem určování polohy pro vyhýbání se překážkám. Oproti původní ceně 9 499 Kč je zlevněn o 20 %. Pořídíte ho tak za 7 599 Kč.

Všechny zde zmíněné a mnoho dalších zlevněných produktů naleznete u vybraných obchodních partnerů, na ww.xiaomicesko.cz, a ve všech Xiaomi prodejnách. Veselé Vánoce s Xiaomi probíhají až do 31. prosince 2023 nebo do vyprodání zásob.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky