Úvod VybaveníBěhání Boty určená pro vaše rekordy. New Balance představuje novou verzi své nejlepší boty Fuelcell sc elite v4

Boty určená pro vaše rekordy. New Balance představuje novou verzi své nejlepší boty Fuelcell sc elite v4

od Rungo

Advertorial Pro nadcházející sezónu připravila společnost New Balance zcela novou verzi nejznámějších závodních bot ze své nejlepší řady SuperComp. FuelCell SC Elite v4 byl navržen speciálně pro závodní den s ohledem na okamžiky, kdy na sekundách opravdu záleží. Potenciál nejnovější verze umožní bostonské značce zapojit se do soutěže o nejlepší výsledky na půlmaratonu a maratonu.

Série Elite měla premiéru v roce 2020 a každá iterace byla upravena a vylepšena na základě zpětné vazby běžců a laboratorních výsledků od špičkových sportovců pracujících s New Balance. Na nejnovější, čtvrté verzi se začalo pracovat již při výrobě modelu s označením v3, který měl premiéru před necelým rokem, aby mohly být co nejdříve implementovány další inovace. 

New balance představuje novou verzi své nejlepší závodní boty Fuelcell sc elite v4. Foto: New Balance

The FuelCell Supercomp Elite v4 samozřejmě souvisí se svými předchůdci, ale vypadá a působí jako úplně jiná bota. Největší změnou, na první pohled paradoxně neviditelnou, je nová pěna mezipodešve, vyrobená ze 100% materiálu PEBA (polyether blockamid). Díky tomuto vylepšení poskytuje nejnovější podrážka působivých 87% návratnost energie ve srovnání s 83% u modelu v3. V kombinaci s novým, tenčím designem karbonové desky Energy Arc a vhodně umístěnými dutinami se bota stala ještě dynamičtější a poskytuje téměř „agresivní“ zážitek z běhu.

Ještě hladšího přechodu od paty ke špičce je dosaženo díky nově navrženému profilu podešve, zatímco dezén z pevné pryže poskytuje přilnavost a stabilitu i při běhu v zatáčkách. Z viditelných změn stojí za zmínku především nový svršek využívající technologii FantomFit, který oproti pleteným konstrukcím předchozích modelů poskytuje vyšší úroveň prodyšnosti, a ještě lepší přizpůsobení chodidlu a podporuje ji zejména v oblasti střední části chodidla. Model je také velmi vizuálně přitažlivý s poutavými, křiklavými barvami svršku a geometrickými výřezy a ostrými hranami na mezipodešvi.


FuelCell Supercomp Elite v4 je model, který kombinuje zlepšenou návratnost energie, nízkou hmotnost a vysokou úroveň prodyšnosti. Vše optimalizované pro boj o nejvyšší cíle a umístění na největších světových běžeckých akcích. Jedná se o botu, se kterou můžete ukrojit více sekund a zajistit tak životní rekordy.

Dostupné na www.newbalance.cz , cena: 6999 CZK 

Klíčové vlastnosti modelu SC Elite v4:

  • Roky výzkumu vedly k zdokonalení SuperComp Elite v4 obsahující mezipodešev FuelCell vyrobenou z PEBA.
  • Energy Arc spojuje sportovně specifickou geometrii desek z uhlíkových vláken se strategickými dutinami mezipodešve, které jsou navrženy tak, aby zvýšily akumulovanou energii a dodaly vyšší množství celkové vrácené energie.
  • Profil Rocker pro hladký, přirozený pocit přechodu od paty ke špičce.
  • Pevná gumová podrážka.
  • Svršek FantomFit nabízí ultralehkou lepenou podporu.
  • Hmotnost: 237 g (pánské verze)
  • Pokles: 4 mm

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky