Nechcete mít prsa „u kolen“? Sportovní podprsenku vybírejte podle velikosti i stupně opory

Pohyb dělá krásná těla, některé partie z něj ale radostí neskáčou. Respektive skáčou, jenže bolestivě a s trvalými následky na jejich estetice. Řeč je o ženských prsou, která při sportu bez kvalitní podprsenky trpí. Než ale vyrazíte pro nějaký ten slušivý kousek, přečtěte si, jak sportovní podprsenku vybrat, aby vám posloužila co nejlépe.

Více

Nový trend: „pohybové svačinky“. Minuta denně a vaše tělo vám poděkuje

Dlouhodobé sezení nás zabíjí. Doslova. Sedavý životní styl se přímo podílí na vzniku nemocí, na které nejčastěji umíráme – například těch kardiovaskulárních. Výmluvám na nedostatek času přitom zřejmě odzvonilo. Podle konceptu „exercise snacks“ neboli „pohybových svačinek“ si na zdraví prospěšné aktivity stačí vyhradit jen minutu několikrát denně.

Více

„Kolo mi dává svobodu a možnost objevovat svět,“ říká obrovitá basketbalová legenda LeBron James

Advertorial LeBron James je víc než jen basketbalová ikona, je to žijící legenda, jejíž vliv sahá daleko za hranice sportu. LeBron má na svém kontě úctyhodný seznam ocenění a stále udivuje fanoušky svou zdatností na hřišti i mimo něj. LeBron je známý svým atletickým talentem, všestranností a bezkonkurenčním basketbalovým IQ, díky čemuž se stal jedním z nejlepších hráčů všech dob. 

Více

Kolik opravdu stojí běhání? Pravda, která vás překvapí!

Běhání je jedním z nejoblíbenějších sportů na světě. Kolik ale stojí? To máte boty, oblečení, hodinky, startovné na závody, fyzioterapii… Pro někoho představuje levný a snadno dostupný způsob, jak se udržet v kondici, pro jiné může být investicí do špičkové výbavy a technologických vychytávek. Co všechno opravdu potřebujete do základu a co už je potěšení běžecké dušičky?

Více

Kdy je ideální čas pro sportování? Vstávat v 5:00, nebo si večer zaklusat místo Večerníčku?

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký vliv má sportovní výkon na váš spánek? A kdy je vlastně nejlepší čas pro cvičení? Podíváme se, jak večerní trénink může ovlivnit usínání a odhalíme ideální dobu pro sportování. Nebojte se, nebudeme vás nutit cvičit v pět ráno – pokud tedy nejste jeden z těch záhadných lidí, kteří to považují za „zábavu“.

Více

Chceš zhubnout? Dělej kardio! Tak na tohle zapomeňte!

Hubnete? Tak hlavně to kardio, nízká tepovka, chodit, běhat, plavat. Poznáváte tenhle výrok? Kolikrát jste ho slyšeli nebo četli, či dokonce aplikovali na sobě? A co když je to celé úplně jinak? Mrkněte s námi na jeden z největších mýtů v hubnutí! Rozebereme, co je to vlastně to kardio a proč to prostě nestačí.

Více

Pití syrového mléka: nový zdravý trend, nebo zdravotní riziko? A čím tak uchvátilo celebrity a lidi kolem Trumpa?

Mráz prý přichází z východu, trendy zase ze západu. Ten poslední se jmenuje syrové mléko. Pije ho Gwyneth Paltrow i republikánské křídlo Donalda Trumpa. Takže celá Amerika. Proč? Protože věří, že je zdravější, pomáhá udržovat správné trávení a bojuje proti intoleranci laktózy. A teď to dilema – máte tomu věřit taky? Zavalí tenhle trend i Evropu?

Více

Xiaomi zahajuje Léto plné slev: Nakupte chytře a ušetřete tisíce!

Advertorial Xiaomi již tradičně zahajuje letní slevovou akci Léto plné slev, která probíhá až do 28. července 2024 (nebo do vyprodání zásob). Všichni milovníci značky tak mají jedinečnou příležitost pořídit si špičkové produkty za fantastické ceny napříč celým portfoliem, od mobilních telefonů přes chytré hodinky a náramky, až po sluchátka, kamery a elektrické koloběžky.

Více