Sluchátka

Jak vybrat sluchátka na běhání a recenze

Test: Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Jedny z nejpohodlnějších sluchátek s výborným zvukem pro sport a civil 

Pokud při sportu hodně posloucháte hudbu nebo podcasty, tak jaká jsou vaše kritéria pro výběr sluchátek? Jejich nízká váha, kvalita poslechu, výdrž baterie nebo třeba x možností jejich nastavení? V současné době je opravdu z čeho vybírat a vaše běhání už nemusí provázet chraptivý zvuk vycházející ze sluchátek, který navíc doprovází velmi dobře slyšitelné sýpání vašeho zvyšujícího se úsilí. Třeba takový Samsung umí sluchátka celkem obstojně, a tak jsem sáhnul po nových Galaxy Buds2 Pro a prověřil je při sportu.

Více

Recenze: Co mají mít sluchátka na sport? Otestovali jsme tříproužkové špunty bez drátů Adidas FWD 02 Sport

Sport, otřesy a pot. Ve spojení se sluchátky očekáváte i kvalitní poslech. Sluchátka adidas FWD 02 Sport jsou bezdrátové pecky určené primárně sportovcům a patří do vyššího cenového segmentu, kde je vysoká konkurence i nároky uživatelů. Vzhledem k tomu že adidas není zrovna tradiční výrobce elektroniky, byl jsem hodně zvědavý, jak budou tyhle pecky hrát a jak se osvědčí při běhu.

Více

Recenze: Dokonale vtáhnou do scény, sluchátka na běhání Sennheiser Sport true wireless

Značka Sennheiser patří ke stálicím na hvězdném nebi sluchátek a je pověstná skvělým zvukem a provedením. Sportovní bezdrátová sluchátka Sennheiser Sport true wireless jsou pravověrnými zástupci této značky a jak už název napovídá, zaměřují se na sportovně založené uživatele. Otestovali jsme, jak hrají a jak se s nimi běhá.

Více

Recenze: sportovní brýle Soundeus Soundglass 5S. Umí přehrávat hudbu a neodstaví vás od okolí

Hudba se pro mnohé sportující stala nedílnou součástí jejich tréninků a jeden už má skoro pocit, že bezsluchátkový běžec nebo návštěvník posilovny je snad ohrožený druh. Zvláště u těch, kteří se pohybují venku na stezkách nebo v provozu, by měl být výběr sluchátek co nejvíce podpořen rozumem, protože rvát si do uší na plný pecky muziku a navíc ještě se zapnutým aktivním potlačením okolního ruchu (ANC) je čirým hazardem. Zajímavým řešením, jak poslouchat hudbu a přitom mít kontakt s okolím, se jeví třeba hrající sportovní brýle Soundeus Soundglass 5S.

Více

Velký test audiobrýlí: Bezpečný poslech při sportu, design a pohodlí. Které vybrat?

Přehrávají hudbu v těsné blízkosti uší. Prostorový zvukový zážitek kombinují s ochranou zraku a neochuzují nás o důležité podněty z okolí, takže jsou vhodné i na kolo. V našem testu audiobrýlí jsme si posvítili na tři zástupce, dostupné na českém trhu: americké Bose Frames Tempo, české Soundeus SoundGlasses 5S a německé Techaxx BT-X59.

Více

Test: Klipsch T5 II. Sportovní sluchátka, jejichž zvuk nezabíjí přehnané basy

Když se sport potká s elegancí a originálním stylem, tak to je prostě paráda. Krásná akce, klička na pětníku, střela z dálky nebo elegantní běžecký krok, to všechno prostě potěší. A pokud se to týká i sportovního vybavení, tak má člověk z té vlastní dřiny i daleko lepší pocit. Bezdrátové sluchátka Klipsch T5 II Wirelles Sport vás budou bavit.

Více

Test: Sluchátka Huawei FreeBuds 4. Když netoužíte po silikonech

Když už značce nekvete obchod s telefony (díky nemožnosti využívat Google služeb) a propad v prodejnosti připomíná jízdu na ledové skluzavce (už i v domovské Číně nepatří ani mezi první pětku), tak se vrhnete na něco jiného. U Huawei jsou to sluchátka nebo hodinky. Produkty nejsou vůbec špatné a některé se řadí dokonce mezi parádní kousky elektroniky. Jsou tu ovšem stále velká a malá „ale“. Je to případ i nových levnějších sluchátek FreeBuds 4?

Více

Test: Sennheiser Momentum True Wireless 2. Vynikající zvuk při sportu a jedna slabina

Pokud rádi posloucháte při sportu muziku nebo mluvené slovo a jste na to, co jde ze sluchátek, opravdu nároční, pokud nechcete dělat téměř žádný kompromis, tak toho na výběr zase tolik nemáte. A musíte sáhnout hlouběji do kapsy, ale tak je to se vším, když chcete kvalitu. A tady přichází víření bubnů, protože vám chceme představit opravdu velmi povedená sluchátka Sennheiser Momentum True Wireless 2. Zpracování, zvuk, ovládání, výborná výdrž a odolnost proti vodě a potu. Prostě německá preciznost. Ja, das schmeckt gut!

Více

Test Huawei FreeBuds 4i: Za tyhle prachy je to zásah do černého

Nepatřím mezi ty, kteří musí mít při sportu neustále sluchátka v uších a bez muziky třeba nevyběhnou. Ale občas na nějakou hudbu dostanu chuť, a pak chci, aby to obstojně hrálo. Problém je, že pro sport to bylo většinou s kvalitou peklo. To se ale mění a na trhu je už několik modelů, které rozhodně neurazí. Do ruky se mi dostala novinka od Huawei FreeBuds 4i. Už model FeeBuds Pro jsem si nemohl vynachválit.

Více