Úvod Inspirace Něco se chystá aneb stránky v rekonstrukci. Čtěte dál!

Něco se chystá aneb stránky v rekonstrukci. Čtěte dál!

od Magdaléna Ondrášová

Jak to s RUNGO.cz bylo, je a bude? Bylo to krásné, je to složité a bude to opět velké. Nečekejte velký příběh, sepíšeme ho, až web znovu spustíme. Teď půjdeme rovnou na věc.

Běžecký web RUNGO.cz vznikl v hlavě Marka Odstrčilíka po operaci srdce, která mu zachránila život. Měl za úkol inspirovat lidi na jejich (sportovní) cestě životem.

Od roku 2013 ho Marek se mnou, Magdaléna Ondrášovou, a základnou redaktorů a kamarádů úspěšně provozoval pod velkým mediálním domem, který ho po pěti letech zavřel, což vyvolalo spoustu smutku nejen v srdcích týmu.

Poté jsme s Markem jeden rok věnovali svůj pracovní čas jinému mediálnímu domu, než přišel impuls a sebrali jsme odvahu zkusit postavit RUNGO.cz znovu. Tentokrát bez podpory mediálního domu, chceme stát na vlastních nohách. Máme obrovskou podporu lidí, kteří s námi prostřednictvím Facebooku a Instagramu celou dobu zůstali. Máme tak nezbytnou podporu i redaktorů!

Všem děkujeme za dosavadní i budoucí povzbudivá slova, pomoc a konstruktivní kritiku. Nezklameme vás a když všechno klapne, startujeme přesně 10 let a jeden den po Markove operaci srdce, 1. dubna. A není to apríl.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky