Úvod Inspirace Předežeňte sami sebe. RUNGO.cz výzvy jsou zpět!

Předežeňte sami sebe. RUNGO.cz výzvy jsou zpět!

od Magdaléna Ondrášová

Chodíte, běháte, jezdíte na kole, ale sami? Pojďte se virtuálně předhánět s ostatními čtenáři RUNGO.cz a získat tak pořádnou dávku motivace.

Virtuální výzvy provází náš web od jeho vzniku v roce 2013. Vlastně ještě dřív je začal jeho tvůrce praktikovat na webu Xman.cz, který tou dobou vedl. A celou dobu budily zájem. Máme proto oprávněný pocit, že mají něco do sebe.

Měsíčně se do běžecké výzvy zapojily stovky běžců, někdy i přes tisíc. Časem se zavedly výzvy chodecké. Vše teď oprášíme a přidáme kolo. První měsíc zatím bez cen, jen pro vlastní dobrý pocit.

Jak výzvy fungují?

Každá má nějakého vyzyvatele. Obvykle je to osoba z redakce, kterou máte za úkol ve virtuálním žebříčku předehnat, abyste se dostali do slosování o cenu. V chodecké výzvě zase někdy stanovujeme pevnou hranici kilometrů, kterou musíte překročit. Tentokrát ale jedeme nanečisto, spousta z nás je nucena být doma a nebylo by to fér. Nechceme ani nikoho nabádat k neodpovědnému pohybu venku. Proto jsou pro tentokrát také povoleny disciplíny bez GPS (kolo uvnitř, běžecký pás) a tak soutěžíme nikoliv na kilometry, ale minuty.

Co k tomu potřebujete?

Aplikaci Endomondo, na níž výzvy pořádáme. Nainstalujte si ji do chytrého telefonu. Nebo propojte aplikaci vašich sportovních hodinek s Endomondem (například Garmin Connect). Zaregistrujte se do výzvy tlačítkem „join“ a je to.

Rungo výzvy na duben:

A takto nějak pak vypadá žebříček. Přidejte se!

<iframe src="https://www.endomondo.com/embed/challenge?id=42712492&user=1349542&measure=0&width=680&height=600" width="680" height="600" frameborder="0" scrolling="no" ></iframe>

Nechcete promeškat výzvy příští? Jsou založené předem, můžete se přihlásit už nyní:

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky