Úvod VybaveníBěhání Pánové, rozsviťte běžecké stezky v neonech. Nebo raději klasiku?

Pánové, rozsviťte běžecké stezky v neonech. Nebo raději klasiku?

od Magdaléna Ondrášová

Je tady pokračování módního seriálu tentokrát se módní blogerka Karolína Havlíková zaměřila na trendy běžecké kousky pro muže. Je libo výrazné neony nebo starou dobrou černobílou klasiku?

Nejen ženy chtějí vypadat při běhání dobře a to návrháři sportovního vybavení moc dobře vědí. Pryč jsou doby, kdy běžeckému oblečení pro muže vládly především tmavé barvy a nudné střihy. Nové jarní kolekce přejí odvaze a především chtějí, aby vás při oblíbeném sportu nikdo nepřehlédl.

Na vlnách retra

Sportovní oblečení, které vypadá, jako byste ho ze skříně vytáhli po čtyřiceti letech, je opět trendy. Nosí se červená v kombinaci s modrou a geometrické obrazce na bundách, šortkách i tričkách připomínající starou dobrou Spartakiádu.

Černá a bílá klasika

Pokud si na odvážné retro netroufáte, stále je v kurzu klasika v podobě černé nebo bílé, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Letos se nosí tón v tónu od hlavy až k patě, takže si pořiďte černé tričko, kraťasy i bundu na běhání ještě dnes.

Netradiční potisky

Divoké potisky se dostaly i na sportovní oblečení pro muže. Vybírat lze z velké škály vzorů tak, že si vyberou jak pánové, kteří chtějí být odvážní, ale naopak i muži, jenž rádi následují trendy, ale neradi příliš vyčnívají z davu.

Výrazné neony

Není nad dobře viditelného běžce, proto si do své výbavy pořiďte neonový nátělník, větrovku, šortky nebo třeba kšiltovku. Díky výrazným barvám budete nejen trendy, ale navíc také v bezpečí například před jedoucími auty.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky