Úvod RUNGO závody RUNGO ASICS virtuální závody! Podpořte nás a soutěžte o boty

RUNGO ASICS virtuální závody! Podpořte nás a soutěžte o boty

od Marek Odstrčilík


Květen patří běžcům! Skutečný běh, skutečný závod na čas a skutečných 14 párů top modelů bot ASICS, které můžete vyhrát. Nadupaná soutěž, ve které jde o víc, můžete vyhrát trička, koupit čelenky na podporu RUNGO a motivační bude i běh samotný. I když každý budete stát na startovní čáře sám.

Ani nevíte, jak jsme se těšili, až spustíme web RUNGO.cz. Start 1. dubna, spousta nápadů v hlavě a prásk, virus. Web se nějak dělat dá, ale o placenou spolupráci nikdo zájem úplně nemá, značky šetří, vše jako by zamrzlo. A řekněme si to na rovinu, bez peněz se obsah dělat nedá. Plány se nám změnily tedy z minuty na minutu, i co se týká závodů, které jsme připravili na podzim (stále věříme, že ale budou).

A tak jsme si řekli, že pro vás uděláme virtuální závody s tím, že se na vás obrátíme s žádostí o pomoc, abychom tuhle dobu přežili. My uděláme Rungo závody na tradičních místech, vymyslíme atraktivní ceny a vy můžete celý květen závodit. Startovné je na vás, běžet může každý, ať už přispěje nebo ne. Takže vítejte na historicky prvních RUNGO ASICS virtuálních závodech!

Na rovinu se přiznáváme, že k pořádání virtuálních závodů nás vedly dva důvody. Prvním je, že chceme něco dělat a ne jen psát. Tím druhým je možnost získat nějaké finance na fungování, jelikož nikdo neví, co bude na podzim a zda tam naše reálné závody vůbec uděláme. Jsme nervózní z té nejistoty, stejně jako většina kolem nás. Nehodláme ale jen čekat a chceme zkusit proběhnout cílem alespoň se ctí bojovníků.

Kolik mě to bude stát a co dostanu?

Startovné je dobrovolné. Kdo však zaplatí 300 korun a více, dostane od nás během června běžeckou čelenku s naším novým logem a motivem, kterou budete moct jako podpůrce našeho webu hrdě nosit. Každý, kdo zaplatí minimálně 100 korun bude po skončení závodu zařazen do slosování o boty Asics (celkem je v soutěži 14 párů viz propozice). Na každé trati bude vyhlášena nejrychlejší žena a muž a ti obdrží běžecké tričko ASICS.

Ještě jednou bych chtěl předem poděkovat všem, kteří se třeba i dvacetikorunou zapojí, neboť peníze, které zbudou, půjdou na naše fungování.

Kde se běží?

Vybrali jsme pro vás tradiční místa, se kterými je RUNGO po celou dobu spojeno. Těšit se můžete na Tydýty v Milíčovském lese, Divokou Šárku, Borský park v Plzni, Mariánské údolí v Brně (vůbec první Rungo závod v Brně), Bělský les v Ostravě, na Kunětickou horu v Pardubicích nebo na lesy v Říčanech. Tady všude se psala historie Rungo.cz, tady jsou naše prožitky a nejintenzivnější setkání. Zde jsme poznali spoustu přátel a podali si ruku s našimi čtenáři, byli u jejich startovních a cílových prožitků.

Závody se konají celý květen na segmentech aplikace Strava (níže najdete způsob, jak se zapojit a propojit a zde jsme o nich napsali článek). Pokud vám nebude něco jasného, pište na Nikolu (nikolahavlik@gmail.com), který závody zaštituje po technické stránce. Trasy můžete proběhnout kolikrát chcete, počítat se vám bude ten nejrychlejší čas za květen.

Událost na Facebooku

Přiznám se, že jsem si nikdy nemyslel, že tenhle typ závodu někdy budeme dělat. Věřit mi můžete a nemusíte, ale pro nás vždycky bylo tím nejfantastičtějším zážitkem se s vámi osobně potkat a vidět, že jste si závod užili, že jste se překonali, jste šťastní a že máte po závodě obrovské tváře na naší občerstvovačce. Tohle nám teď setsakra chybí. Věříme ale, že se na podzim setkáme. Do té doby nám, prosím, pište, komentujte, upozorňujte na chyby, inspirujte a buďte s námi. Rungo bylo vždy víc o přátelství, zážitku a motivaci. Buďte v tom s námi.

Propozice k závodům naleznete na druhé straně ->

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky