Úvod RUNGO závody RUNGO ASICS virtuální závody! Podpořte nás a soutěžte o boty

RUNGO ASICS virtuální závody! Podpořte nás a soutěžte o boty

od Marek Odstrčilík

PROPOZICE

Sedm virtuálních tras RUNGO ASICS závodů

Závody se konají od 1.5. 2020 do 31.5. 2020 včetně a je možné se přihlásit kdykoliv v průběhu.

  • Praha, Milíčovský les – 6.2 km, 90 m (RUNGO ASICS běh přes ty tydýty)
  • Praha, Divoká Šárka – 7.0 km, převýšení 150m (RUNGO ASICS divoký běh Šárkou)
  • Plzeň, Borský park – 5.0 km, převýšení 50 m (RUNGO ASICS běh Borským parkem)
  • Brno, Mariánské údolí – 5.2 km, převýšení 40 m (RUNGO ASICS namydlená pětka)
  • Ostrava, Bělský les – 7.8 km, převýšení 40 m (RUNGO ASICS razovity běh)
  • Říčany – 9.8 km, převýšení 140 m (RUNGO ASICS srdcervoucí běh)
  • Pardubice, Kunětická hora – 13.0 km, převýšení 90 m (RUNGO ASICS běh na Kuňku)

Do výsledkové listiny se budou započítávat pouze časy dosažené po registraci do závodu. 

Pokud zavodní trasu poběžíte třeba několikrát hned po sobě, tak nezapomeňte, že každý závod musíte měřit zvlášť. Počítat se pak bude pouze nejrychlejší čas závodu.

Jak se zapojit?

Stáhněte si aplikaci Strava, vytvořte si účet, přidejte se do našeho klubu Rungo.cz a svůj běh do Stravy zaznamenejte. Běžet můžete s mobilem a zapnutou Stravou, účet však lze propojit i s některými sporttestery/účty třetích stran (například Garmin,  Apple Watch, Suunto, Fitbit, Polar, TomTom, Endomondo) v sekci Aplications, Services and Devices. Do Stravy je též možno ručně přímo importovat záznam uběhnuté trasy v podporovaných formátech (FIT, GPX, TCX).

Tady najdete segmenty jednotlivých závodů:

Bojíte se, že neznáte trasu a zabloudíte? Stáhněte si do svého zařízení (hodinky, mobilní aplikace, mapy) GPX soubor s trasou segmentu a nechte se navigovat. 

GPX jednotlivých závodů:

Průběžné výsledky můžete sledovat v odkazech na segmenty (viz výše).

Přihlášení do RUNGO ASICS virtuálních závodů probíhá na stránkách Sportovního servisu. Přihlásit se můžete hned, registrace již běží, nebo kdykoliv až do konce soutěže (31. 5. 2020).

STARTOVNÉ A O CO SE HRAJE?

Startovné je dobrovolné. Kdo zaplatí 300 korun a více, dostane od nás během června čelenku s originálním motivem RUNGO

Na každé trati bude vyhlášena nejrychlejší žena a muž a ti obdrží běžecké tričko ASICS. Zaplacením startovného ve výši alespoň 100 Kč a účastí v závodě se automaticky zařazujete do slosování o běžecké boty. Na každé trati vylosujeme z těchto účastníků jednu ženu a jednoho muže. Výherce si může vybrat model Asics Gel – Kayano, nebo Asics Gel – Nimbus. Účastí ve více závodech se tedy vaše šance na výhru zvyšuje.

Výherce zveřejníme v samostatném článku během června.

Všichni obdrží elektronický účastnických diplom.

POZOR: Všechny běhy v rámci RUNGO ASICS virtuálního závodu jsou na vlastní nebezpečí. Rungo s.r.o. neručí za technickou funkčnost měřících aplikací a technologií. V případě dotazů kontaktujte nikolahavlik@gmail.com.
Apelujeme na poctivost a čestnost. Podvádění nemá ve sportu místo. Užijte si to.

Peníze, které ze závodů zbudou půjdou na tvorbu nezávislého obsahu webu www.rungo.cz a jeho chod. Berte to jako podporu těch, kteří pro vás bez velkých peněz v zádech dělají to, co je jejich srdci nejbližší, a začali v ne úplně příznivé době. Rungo.cz je i vaše. Děkujeme moc. 

A tím to nekončí!!!


SPECIÁLNÍ VÝZVY O CENY ASICS v měsíci květnu na Instagramu

10.5. na Den matek – nemusí to být zrovna maminka, stačí sdílet fotku své milé v běžeckém na Instagramu s hashtagem #untiedyetunited a označit náš profil @rungocz. Fotka s nejvíce lajky dostane dámské boty ASICS NOOSA TRI 12.

V týdnu od 11.5. do 17.5. 2020
Udělejte printscreen svých 5 km a postujte na Instagramu pod hashtagem #untiedyetunited, #rungocz a označte profil @rungocz. Deset z vás vylosujeme a obdarujeme ponožkami ASICS

V týdnu od 18.5. do 24.5.2020
S hashtagem #untiedyetunited, #rungocz a označeným profilem @rungocz nasdílejte na Instagramu svoji fotku nebo video s vaším oblíbeným domácím cvičením. Vylosovaný výherce získá ASICS bundu.

V týdnu od 25.5 do 31.5. 2020
Napiš, zda běháte raději v terénu nebo po asfaltu a napište k tomu proč? Sdílejte k tomu svoji běžeckou fotku na Instagramu. Označte profil @rungocz a přidejte hashtag #FINDYOURPERFECTSHOE a #rungocz. Vylosovaný výherce vyhrává Batoh ASICS.

Použitím výše uvedených hashtagů a označení, se zapojujete do soutěže. Nezapomeňte, že uvidíme jen fotografie veřejných profilů. Stačí je zveřejnit v době soutěže a následující dva dny, kdy budeme soutěž vyhodnocovat. Kompletní pravidla najdete ZDE.

Poděkování

Část vybraných peněz jde na výrobu běžeckých čelenek, část na organizaci (platba za registrace u Sportovního servisu a výběr startovného) a zbytek na fungování a vytváření obsahu. Vážíme si partnera ASICS, u nějž jsme získali podporu a hlavně skvělé ceny. Obrovské poděkování za pomoc bez nároku na odměnu patří také Markovi Topinkovi, Nikolovi Havlíkovi a Hance a Zdeňkovi Melčovým za pomoc s grafikou.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky