Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Známe vítěze! Kdo získal podprsenku?

SOUTĚŽ: Známe vítěze! Kdo získal podprsenku?

od Magdaléna Ondrášová

Květen přeje na RUNGO.cz soutěžím. Právě započala další o sportovní podprsenku Panache. Model i barvu si bude moct výherkyně vybrat sama, tak směle do toho!

Aktualizace 18. 5. 2020, 9:43 h: Obdrželi jsme 33 špatných a 67 správných odpovědí (velikost 80E). V mnohých jste zasílali redakci i osobní vzkaz, všechny jsme četli a moc za ně děkujeme! Šťastnou vylosovanou výherkyní je M. Pacáková, kterou budeme kontaktovat. Děkujeme všem za účast v soutěže a nesmutněte, dnes bude začínat jiná další na našem Instagramu. Sledujte www.rungo.cz. Kromě jiného můžete ještě týden využít kód RUNGO10 do e-shopu eshopspravnapodprsenka.cz.

Vždy, když jsme na našem webu dělali testy běžeckých podprsenek, patřila značka Panache mezi ty nejlepší. Obzvlášť u sportovkyň s vyvinutějším poprsím se těšila oblibě. Nyní můžete jeden kousek získat do svého šatníku.

Jeden takový test podprsenek právě chystá (jako tradičně) naše redaktorka Barbora Topinková a můžete se na něj v blízké době těšit. Rungo je hravé a tak právě redaktorky Báry se bude týkat soutěžní otázka: Uhodnete, jakou velikost podprsenky Bára má? Viz foto níže. Své odpovědi nám zasílejte do neděle 17. května 2020 na adresu redakce@rungo.cz. Do předmětu zadejte „soutěž o podprsenku“ a v e-mailu nám sdělte váš tip, jméno, adresu domů a telefon.

Jakou velikost podprsenky nosí redaktorka Bára Topinková? Foto: Barbora Topinková

Z těch, kteří odpoví správně, vylosujeme jednu výherkyni, která si bude moct vybrat model i barvu od značky Panache. A abychom nebyli tak přísní a přesto jste museli pro výhru něco udělat, správnou odpověď jsme vám schovali do komentářů pod jeden z článků, které v květnu na RUNGO.cz vyšly. Držíme palce všem soutěžícím!

Podprsenku do soutěže poskytl e-shop eshopspravnapodprsenka.cz, z něhož si výherkyně bude moct vybrat. Pro ostatní, na které se nedostane, tu máme 10% slevu s kódem RUNGO10.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky