Úvod RUNGO závody Užij si podzim na Rungo závodech a odnes si památeční triko

Užij si podzim na Rungo závodech a odnes si památeční triko

od Marek Odstrčilík

Tři místa, která byla pro RUNGO.cz vždy nesmírně důležitá. Tři okruhy, které se navždy zapíší do jeho historie. Ano, až tak jsou pro nás důležité. Kdo kdy s námi v minulosti závodil na Tydýtech v Milíčovském lese, v překrásné Divoké Šárce nebo v lesích okolo Říčan, tak ví, že mají prostě atmosféru. A jelikož Rungo se zvedlo z popela v dubnu, tak samozřejmě kromě webu jsou v plánu i závody. Takže se těšte, přihlaste se, registrace právě začíná.

Aktualizace 19. 7.: Změna termínu srdcervoucího závodu na 7. 11.

Vždycky jsme se snažili na závodech pro běžce vytvořit co nejvíce přátelskou atmosféru. Takže se můžete opět těšit na voňavé perníkové medaile podle nejlepšího rodinného receptu, na jídlo, které doneseme, popřípadě nakoupíme s tím, že za něj ručíme (my bychom si do pusy nic špatného prostě nedali). Jelikož za sebou tentokrát nemáme žádného silného a velkého majitele, tak budeme v některých věcech holt improvizovat a o to větší dobrodružství to bude jak pro nás, tak i pro vás.

Máme pro vás dvě formy startovného, jedno za 333 korun, ve kterém máte samozřejmě plný servis, a druhé za 666 korun a v něm kromě plné péče dostanete ještě navíc památeční bavlněné triko. To má na sobě naši originální grafiku s poděkováním, jelikož jste zakoupením závodu a trika podpořili náš web. Je na vás pro jakou variantu se rozhodnete, obou si nesmírně vážíme. 

19. 9. 2020PRAHA: RUNGO běh přes ty tydýtyRegistrace
24. 10. 2020PRAHA: RUNGO divoký běh ŠárkouRegistrace
7. 11. 2020ŘÍČANY: RUNGO srdcervoucí běh Registrace

Chtěl bych narovinu říct, že to, co ze závodů zbude, je pro nás výdělkem a jde na tvorbu obsahu. Doufám, že v příštím roce nás žádný virus nedoběhne a my část těchto peněz budeme moct dát některému z místních sportovních dětských oddílů (to bylo v plánu i letos, ale náš start se zkomplikoval). To je do budoucna pro nás opravdu důležité.

Takže, pokud máte chuť se s námi potkat, zazávodit si nebo se jen tak proběhnout, podpořit nás, dát si po běhání dobré jídlo, kávu a pokecat, jste srdečně zváni. Pro nás je to vlastně takový startovní restart a pro vás třeba zážitek, na který nikdy nezapomenete (v tom dobrém doufám).

Marek

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky