Úvod RUNGO závody RUNGO běh přes ty tydýty má novou delší trať. Kopce zůstávají – ZRUŠENO

RUNGO běh přes ty tydýty má novou delší trať. Kopce zůstávají – ZRUŠENO

od Marek Odstrčilík
Foto: Magdaléna Ondrášová

Nová trasa, delší zážitek, krásné proběhnutí kolem Botiče. Tohle jsou hlavní změny, které na vás čekají v září při Rungo běžeckém závodu v Milíčovském lese. Co se ale určitě nemění, tak je kopcovitá výzva na začátku a na konci, naprosto pohodová atmosféra a unikátní památeční triko v designu RUNGO.cz.

AKTUALIZACE 10. 9. 2020: Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ JE ZÁVOD ZRUŠEN, ZÁVOD V ŘÍČANECH A DIVOKÉ ŠÁRCE SE KONÁ.

Letos se vracíme na místo, které je od prvopočátku spojené s naším webem. Zde se konaly naše úplně historicky první závody, tady vznikala přátelství a pro mnohé se stal závod přes ty „Tydýty“ legendárním. Nikdy jsme si nehráli na profi akci, ale vždy nám šlo o to, aby si běžci závod hlavně užili, stejně jako my. Pro mnohé to bylo úplně první postavení se na start, za což jsme moc rádi. Těšit se můžete na sušené maso, slaninu, domácí „kukísky“, karamelky,  s láskou dělanou kávu a pozitivní energii.

Trasa a profil: RUNGO běh přes ty tydýty

(Vsuvka. Co je to ten „Tydýt“? Malý kopeček, strmá zalesněná navážka, která rozbuší vaše srdce a rozpálí nohy hned z kraje závodu a to hned třikrát po sobě (tři stojící navážky za sebou). Až poběžíte do cíle závodu a postaví se vám tyto tři navážky znovu do cesty, pravděpodobně utrousíte, že je tam musel postavit nějaký tydýt. Klidně si do tydýtů zanadávejte, ale uvidíte, že je v cíli i tak budete milovat.)

  • 19. září 2020
  • 10 km trať
  • převýšení 170 metrů
  • půl na půl lesní cesty a asfalt
  • káva s úsměvem a voňavá perníková medaile samozřejmostí
  • startovné 333 korun
  • startovné s originálním tričkem, jehož koupí nás podpoříte 666 korun
  • propozice
Triko na Rungo.cz závod v Praze Milíčovském lese

Letošní rok je pro Rungo opět historický. Po mnoha letech pod křídly velkých mediálních domů jsme se osamostatnili a zkoušíme běžet po vlastních nohách. Stejně tak je to i se závody. Ve spoustě věcech budeme organizačně improvizovat a popereme se doufám se vším bez ztráty korunky. Propojení webu a setkání se s vámi je tím jedním z nejhezčích momentů toho, co děláme. Vidět, že jste si to užili a máte úsměvy od ucha k uchu, je k nezaplacení.

Přiznávám se, že dubnový rozjezd všeho kolem Rungo.cz je lehce komplikovanější a to díky omezením a v podstatě zamrznutí chodu většiny firem, které jsme inzertně oslovili. O to víc jsou pro nás závody důležité ohledně financí. Chceme dělat a věřím, že děláme, kvalitní a nezávislý obsah, a tak je podpora z vaší strany pro nás nesmírně důležitá (spoustě z vás patří velké díky za účast v květnových RUNGO ASICS virtuálních závodech). Vnímáme, že RUNGO.cz je jedna velká rodina, která má neomezenou kapacitu, a pokud v ní ještě nejste, zkuste přijít na náš závod a začlenit se. Díky, že nás čtete a jakoukoliv vaši podporu.

Pojď si zaběhat na naše závody. Klikni a dozvíš se víc!

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky