Úvod Inspirace Zásnuby i „rakvie“. Tohle je prostě sport

Zásnuby i „rakvie“. Tohle je prostě sport

od Magdaléna Ondrášová

Běhání, cyklistika i romantika v podobě odpovědi „ANO“ na jednu z nejzásadnějších otázek v životě. Zaslali jste nám fotografie toho, jakou aktivitou jste trávili poslední prázdninové dny a my se nyní s vámi o ně podělíme.

Vybrali jsme deset fotografií do článku a dvěma z nich zašleme rungoroušku, jak jsme slíbili. Jenže… ten výběr je tak těžký, že slib nedodržíme tak úplně. Čtěte dál.

Foto č. 1 od Lucie jsme do galerie vybrali kvůli tomu, že nám připomněla krásné chvíle u moře, kde po běhání také skáčeme do vody.

Posílám fotku do soutěže…bohužel bez make-upu :)  hihi…protože bez něj se mi běhá nejlíp a co teprve kolem pobřeží na dovolené (když člověk musí ještě před východem slunce  jinak by pošel :) :) ) …ale ten pocit hupsnout pak do moře!!! To je pecka!

Foto: Lucie K.

Fotku č. 2 od Marie jsme do galerie vybrali jako skvělou inspiraci pro vás, že i s kupou dětí se to dá zvládnout s úsměvem. Bod mínus dostává fotka kvůli týrání dětí – dávání jim důvodu, proč se na začátku září mají ještě více těšit na příští letní prázdniny, které přijdou až za deset měsíců.

Víkend jsme zakončili s dětmi na kolech – a protože nejsme cyklo maniaci samotní, máme kamarády stejně postižené, tak už pravidelně trávíme poslední týden prázdnin na kolech, aby se pak děti ve školních lavicích těšily na příští prázdniny ;) Byli jsme v Chlumu kousek od Nových Hradů a převážně jsme jezdili na kolech.

Foto: Marie K.

Fotka č. 3 od Jaroslava se nám líbí jako inspirace pro vás k přihlášení se do závodu. Na konci to totiž stojí za to.

…spartanské emoce v cíli.

Foto: archiv Jaroslava Ř.

Fotka č. 4, kterou nám poslala Eva Z., se nám jednoduše líbí. Je z ní cítit pohoda, a že jde o veselou rodinku, která spolu jezdí ráda.

Třicet kilometrů v nohách s dětma na cyklovýletu za menhirem ?.

Foto: Eva Z.

Fotka č. 5 od Jany připomíná všem rodičům malých dětí, že je potřeba (je-li to možné) občas dítě odložit a dát prostor milovanému koníčku společně s manželem a mít čas a zážitky jen pro sebe.

Poslední prázdninový víkend = nechat dítě u babičky a navzdory větru a hlášeným bouřkám vyrazit na rozhlednu/vodojem u Bratčic.

Foto: Jana C.

A už jsme u první fotky, které pošleme odměnu. Tamás zvládl, jak psal, dvakrát běhat, dvakrát kolo, dvakrát turistiku (k čemuž poslal i fotodokumentaci) a jedny zásnuby. Proto posíláme roušku ušitou z trička, na kterém bylo vyobrazené sešívané srdce tkaničkou stehem do písmen RUNGO.

Mám velké zprávy a obrovské štěstí: moja láska mi povedala ÁNO! 

Další roušku posíláme Zdeňkovi. Když už nemá tu fotku…

Ahoj Majdo a ostatní Rungo šílenci! Lepší fakt nemám, ale rouška je parádní :-). Fotograf: Verča Ubrová (svádí to na mobil) dělala co mohla… Akce: Špilberk Run, 29. 9. 2020, Brno.

No a už jsme u fotky, kterou jsme se rozhodli také odměnit rungo rouškou, přestože jsme slíbili jen dvě. Zaslal ji Martin a přišla nám fakt vtipná. Takové selfie, co je vlastně rakvie. Adekvátně tomu jsme vybrali i design.

Zasílám foto z posledního aktivního víkendu v Liberci ?.

Ještě jednu speciální odměnu navíc tu máme. Děkujeme Radimovi, našemu dlouholetému čtenáři, za krásnou fotku z naší milované Šumavy, kam jsme se po letech poprvé letos v létě nepodívali.

Foto je z pátečního dne stráveného na kole na Šumavě. Bývalá obec Zhůří, kterou komunisti srovnali se zemí. Dnes je tam kaplička, kříž smíření a pomník americkým vojákům. Pro mne místo se zvláštní atmosférou, kde že prostě musím zastavit, zadívat do krajiny, věnovat chvilku klidu minulosti. V údolí se klikatí říčka Ķřemelná, ještě jako potok.

No a poslední vybraná fotka je od Terezy pro radost. Doslova. Děkujeme!

Posílám fotku z našeho koloběžkového výletu na Maloskalsku. Není ani tolik do soutěže, roušku nechte pro někoho jiného, spíš pro zpestření koláže ke všem běžcům ?

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky