Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Běž 40 metrů na max, startuj za RUNGO.cz a buď ve slosování o nové adidasky!

SOUTĚŽ: Běž 40 metrů na max, startuj za RUNGO.cz a buď ve slosování o nové adidasky!

od Magdaléna Ondrášová

Je to trochu narychlo, ale o to větší šanci máte! Ať už jste pražští nebo se do Prahy do příštího čtvrtka na otočku chystáte, nevynechejte tuhle možnost. Jednoho z těch, kteří se zaregistrují za tým RUNGO.cz, čekají nové Adidas Adizero Adios Pro 2 a to je pecka.

Začátkem září byla uvedena nová verze nejrychlejší boty značky adidas (o ní si můžete přečíst něco více na konci článku). V loňském roce model Adizero Adios Pro debutoval s velkým ohlasem a hned se v něm překonávaly světové rekordy. Ten svůj můžete stanovit i vy na Výstavišti v Praze, kde je možné si do 23. září nový model otestovat a zaběhnout v něm nejrychlejších 40 metrů v životě. A pak tyhle boty ještě vyhrát – pouze s RUNGO.cz!

Jak na to

Od pondělí 13. září do čtvrtka 23. září 2021 si bude moci každý, kdo miluje svižný běh a rychlost, vyzkoušet novinku Adidas Adizero Adios Pro 2 a zaběhnout si v ní nejrychlejší sprint svého života. Na Bruselské cestě na Výstavišti v Praze pro vás totiž adidas a RunCzech postavily speciální měřenou běžeckou dráhu na 40 metrů, kde si v botech Adizero můžete zkusit, co to znamená běžet jako s větrem o závod.

Dostavit se můžete každý den: od 14.00 h do 20.00 h, Bruselská cesta, Výstaviště Holešovice. Při přihlášení nahlaste, že běžíte za tým „RUNGO.cz“ a jste ve slosování o závodní boty Adidas Adizero Adios Pro 2.

Vyhlášení šťastlivců

Po ukončení akce, tedy ve dnech po 23. září, vylosujeme náhodného výherce a zveřejníme formou článku na Rungo.

Adidas Adizero Adios Pro 2

Boty Adizero Adios Pro 2 byly vyvinuty ve spolupráci s nejrychlejšími světovými dálkovými běžci a přinášejí především jednu zásadní změnu – nižší hmotnost. Obsahují dvě přepracované vrstvy lehké mezipodešve LIGHTSTRIKE PRO, která nabízí vylepšenou konstrukci pro plynulý a dynamický přechod od paty ke špičce, optimální odpružení a výbušnost. Pět karbonových dílů ENERGYRODS,charakteristických pro tento model zaručuje perfektní spojení nohy s botou a zamezuje tak ztrátě cenné energie. Částečně recyklovaný ultralehký svršek CELERMESH 2.0 je zárukou prodyšnosti, flexibility a lehkého zpevnění. Nedílnou součástí modelu je i podrážka z gumy CONTINENTAL, která nabízí perfektní trakční zónu pro rychlejší akceleraci. Nová lehká konstrukce paty udržuje nohu pevně zajištěnou protiskluzovým uchycením a její měkčí struktura zvyšuje pohodlí při nošení. Ambice tohoto modelu je jasná – být těmi nejrychlejšími botami na světě.

Recenzi připravíme na rungo.cz během týdne.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky