Úvod RUNGO závody 10 km ze zoo už za 3 týdny. Poběž!

10 km ze zoo už za 3 týdny. Poběž!

od Magdaléna Ondrášová

Sobotní den s rodinou v zoologické zahradě spojený s milovaným během, dnes je všechno možné. Nebo spíše až 24. září. Poběž, získáš vstupenky a možná půjdeš krmit žirafy.

Obnovujeme tradici oblíbených Rungo závodů a začínáme v Zoo Brno. Bude to trochu „na pankáče“, protože za sebou už nemáme jistotu velkého mediálního domu ani partnery. Ale vše podstatné bude, tedy časomíra, dobré jídlo, usměvavý organizační tým a hlavně – běhání na deset kilometrů po zoologické zahradě i mimo ni.

Jak už jsme zmínili, krmení žiraf vyhraje první muž a první žena, nicméně budeme losovat ještě jednoho ze všech závodníků, kteří ten den doběhnou do cíle. Všichni také získávají se startovným vstup do zoo a zdarma můžou vzít ještě jednu libovolnou osobu k tomu. Startovné činí 350 korun (na místě 400 korun) a část z toho věnujeme Zoo Brno na jejich aktivitu, záchranu populace dudka chocholatého na Jižní Moravě. Přihlaste se hned pomocí tlačítka níže, ať můžeme začít péct tradiční perníkové medaile, těšíme se na vás!

Propozice závodu.

Děkujeme partnerům Zoo Brno a Lesy města Brna, a.s. Sdílejte závod dál, seberte kámoše, přijeďte si to užít s námi a podpořte dudka!

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky