Závody Praha

RUNGO.cz závody v Praze, Tydýti, Šárka

Společné výběhy s RUNGO.cz. Tak se přidejte

Trvalo to dlouho, ale doba společného setkávání a výběhů se vrací na RUNGO.cz. Díky přátelům v několika českých městech se můžete přidat k nám i vy. Nebojte se dorazit, nikomu se totiž neutíká a i ten, kdo je pomalý, má u nás své místo a respekt. Tak pojďte do toho. Běháme srdcem.

Více

Proč srdcervoucí? Tento závod má svůj příběh. Staň na jeho startu

Jako hobík trénoval na těžký cyklistický závod. Psal o své přípravě, ale najednou přišel zlom. A to životní. Objevili mu díru v aortě a profesor Pirk po operaci řekl, že by se ze závodu nevrátil živý. Řeč je o Marku Odstrčilíkovi, šéfovi webu RUNGO.cz. Když si tehdy po operaci lízal rány, vymyslel na bězích Říčanským lesem tento web. Závod RUNGO srdcervoucí běh je vzpomínkou na to, že vždycky je pro co žít.

Více

Rungo.cz chystá na podzim tři tradiční závody. Přijďte nás podpořit

Pokud vše půjde dobře a situace ohledně koronaviru se vyřeší, tak nás na podzim čeká závodní masakr. To se nebude týkat jen běžeckých závodů, ale všech, které se přesunou z jara. Bude to boj o závodníky a samozřejmě i RUNGO.cz v tomhle nezůstane pozadu. Termíny a povolení máme už nějakou dobu a protože jsme web spustili k prvnímu dubnu, tak druhá polovina roku byla pro nás jasnou volbou. Po více než roční odmlce, navazujeme na naše tradiční místa a věříme, že část z vás dorazí a podpoří nás. Upřímně budeme rádi, když i ostatní závody budou co nejvíce plné, protože situace je pro všechny složitá a organizátoři mají hlavu víc než těžkou.

Více