Cvičební vybavení

Podložky na jógu, strečink a činky

Parťák pro dynamické aktivity. Skinners uvádí na trh ponožkoboty s vysokým střihem 

ADVERTORIAL Ani boty, ani ponožky. České ponožkoboty Skinners obouvají lidé teprve pár let, přesto se těší mimořádné oblibě i nošení ve vice než stovce zemí světa. Proč je tuzemský hybrid mezi botou a ponožkou tak populární, v čem tkví jeho významný zdravotní přínos a jak vypadá nejnovější verze, kterou ocení zejména sportovci?

Více

Velký test českých jógamatek: nekloužou a některé jdou prát v pračce

Běh a jóga je jako jing a jang. Rychlost a síla, soustředění, protažení a relaxace. Skvěle se doplňují a udržují naše tělo v rovnováze. Na jaké podložce cvičit, aby nás to co nejvíc bavilo? Přinášíme průřez nabídkou jógamatek od českých značek z různých materiálů a pomůžeme vám zorientovat se v nabídce a vybrat si tu, která vám bude sedět.

Více

Recenze Philips TASH402BK: Byla by to skvělá sluchátka na cvičení. Měla by však hrát lépe

Philips připravil zajímavě koncipovaná sluchátka pro všechny, kteří si rádi zacvičí a mají k tomu puštěnou hudbu. Model TASH402BK je postaven tak, abyste s ním mohli pohodlně posilovat, nebo třeba doma jezdit na cyklistickém trenažéru. Není přímo určen na běhání a vzhledem ke kvalitnímu přilnutí sluchátek na uši, a tedy i značnému útlumu okolního zvuku, nelze tuto aktivitu se sluchátky z bezpečnostních důvodů ani doporučit.

Více