Úvod VybaveníBěhání Rozsviťte běžecké stezky. Osobní tipy na dámský jarní outfit

Rozsviťte běžecké stezky. Osobní tipy na dámský jarní outfit

od Magdaléna Ondrášová

Někomu k tréninku stačí dobré boty a nezaplácnout se předtím bramborákem. Mnoha z nás však prospívá i sebevědomí, které přichází s dobrým pocitem – v tomhle vypadám skvěle. Milovnice módy Karolína Havíková pro vás zjistila, co nejhezčího vydaly sportovní značky v jarních kolekcích.

Jaké jsou aktuální trendy běžeckého a jiného sportovního oblečení? Zmapovala jsem pro vás terén, a vy se tak můžete pokochat nejnovějšími jarními kolekcemi, kterými se to na e-shopech jenom hemží. Návrháři si dali letos skutečně záležet. V čem sklidíte největší úspěch, budete zaručeně IN a ještě vám to perfektně padne?

V rytmu jarních pastelek

Bledě modrá, světle růžová, jarní zelená nebo vanilkově žlutá –  to všechno jsou barvy, které k jaru neodmyslitelně patří. Letos uděláte nejlépe, když některou z těchto barev pustíte i na své běžecké oblečení. Je libo legíny, kraťasy či bundu? Rozhodně je z čeho vybírat.

Produkty:

Zvířecí potisky kam se podíváš

Leopard, tygr, had nebo zebra zaujímají přední příčky módního průmyslu už několikátou sezónu. Teď se ale dostali i na sportovní oblečení. Zvířecí potisky se objevují na běžeckých podprsenkách, šortkách, tričkách, legínách, ale i botách. Pokud si na tak výrazný kousek netroufáte, začít můžete třeba právě u té podprsenky, kterou snadno schováte.

Bez kompletu ani ránu

Momentálním trendem je obléknout se v jednom vzoru od hlavy až k patě. Vše se odráží od spodní části oblečení, se kterou pak ladíte zbytek. Trendy jsou vzorované legíny a k nim top nebo podprsenka se stejným potiskem. Třešničkou na dortu pak může být třeba lehká větrovka laděná v podobném barevném tónu.

Návrat k přírodě

Titulek může být lehce zavádějící, byť je návrat k přírodním materiálům nebo alespoň materiálům z udržitelných zdrojů stejně tak trendy, jako přírodní potisky právě na sportovním oblečení. Návrháři se letos nechali inspirovat exotickými rostlinami, květinami, pralesy a další zelení, jež  přenesli snad na každý kousek sportovního oblečení, na který si dokážete vzpomenout.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky