Úvod RUNGO závody Brno: po trase Namydlené s redaktory Majdou a Markem

Brno: po trase Namydlené s redaktory Majdou a Markem

od Magdaléna Ondrášová

Ve středu v šest! Pojďme se společně proběhnout, poznat se a pokecat. Přidaná hodnota? Ukážeme vám trasu RUNGO namydlené pětky, která se vine v krásném prostředí rybníků v brněnském Mariánském údolí. Je to jedinečná možnost poznat tak trasu virtuálního běhu bez nutnosti použít mapu.

Výběh je naprosto nezávazný, ať už finančně nebo účastí v květnovém závodě. Jednoduše se sejdeme na společný výběh a ten se bude konat po trase RUNGO namydlené pětky.

Sejde-li se nás více jak deset, rozdělíme se do skupin. Výběh bude „na pohodu“ a určitě nikomu neutečeme. Redaktor Marek se rád i jen projde, protože dodnes marodil s prochladlými zády, takže se nemusíte tempa rozhodně bát.

  • Kdy: středa 6. května 2020 v 18:00
  • Kde: sraz parkoviště ve smyčce autobusů v Mariánském údolí (pozor, silnice vedoucí k parkovišti je v krátkém úseku před ním uzavřená, autobus zastavuje kousek před parkovištěm, autem se dostanete od Podolí nikoli od Líšně.
  • Facebooková událost.

Co je to ten RUNGO ASICS virtuální závod

Jedná se o sedm tras po České republice. Stačí zaregistrovat se, jedinou z nich proběhnout a už je z vás závodník. A co finance? Výše startovného je zcela dobrovolná. Zaplatíte-li alespoň 100 korun, jste ve slosování o běžeckou obuv Asics. Zaplatíte-li alespoň 300 korun, jste ve slosování a v červnu vám přijde poštou běžecká čelenka. Podmínkou je, sdílet svůj běh v aplikaci Strava a být na Stravě v našem klubu Rungocz. Chcete vědět více? Klikněte.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky