Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Vyfoťte milou a vyhrajte pro ni boty ASICS

SOUTĚŽ: Vyfoťte milou a vyhrajte pro ni boty ASICS

od Magdaléna Ondrášová

Ať je to vaše kamarádka, sestra, milá nebo maminka, nehraje to roli. Radost můžete udělat kterékoliv z nich. Vyfoťte ji na mezinárodní den matek, sdílejte fotografii na Instagramu a třeba se vám podaří vyhrát pro ni tyto úžasné boty na fotografii.

Aktualizace 11. května 2020, 10:55: Soutěž vyhrál profil @kamaworld s 416 liky. Gratulujeme

Co musíte udělat? Sdílejte v průběhu neděle 10. května 2020 na Instagramu fotografii své srdci blízké ženy či dívky. Přidejte hashtag #untiedyetunited a označte náš profil @rungocz. Nezapomeňte, že profil musí být do doby vyhodnocení soutěže veřejný, abychom fotku mohli vidět. Příspěvek s nejvíce lajky dostane dámské boty ASICS NOOSA TRI 12.

Soutěž vyhodnotíme v průběhu následujícího dne (pondělí 9. května) a vítěze oznámíme v článku na webu RUNGO.cz

Soutěž na Instagramu se koná v rámci květnového Virtuálního RUNGO ASICS závodu, ale není podmínkou se ho účastnit. Chcete vědět víc o virtuálním závodě?

SPECIÁLNÍ VÝZVY O CENY ASICS v měsíci květnu na Instagramu

Nezapomeňte si dát do kalendářů níže uvedená data, abyste nepromeškali ani jednu ze soutěží. Nebude vás to stát mnoho sil a při troše štěstí můžete získat krásnou cenu. Jediné, co potřebujete, je zasoutěžit si dle pravidel, mít svůj účet na Instagramu a v době soutěže a během jejího vyhodnocování mít profil veřejně otevřený, abychom vaši fotografii viděli.

V týdnu od 11.5. do 17.5. 2020
Udělejte printscreen svých uběhnutých pěti kilometrů, sdílejte na Instagramu pod hashtagem #untiedyetunited a #rungocz, označte profil @rungocz. Deset z vás vylosujeme a obdarujeme ponožkami ASICS

Ponožky ASICS. Foto: ASICS

V týdnu od 18.5. do 24.5.2020
S hashtagem #untiedyetunited a #rungocz, označeným profilem @rungocz nasdílejte na Instagramu svoji fotku nebo video s vaším oblíbeným domácím cvičením. Vylosovaný výherce získá ASICS bundu.

Vyhrajte batoh v soutěži na Instagramu. Foto: Asics

V týdnu od 25.5 do 31.5. 2020
Napište, zda běháte raději v terénu nebo po asfaltu a napište k tomu proč. Sdílejte k tomu svoji běžeckou fotku na Instagramu. Označte profil @rungocz, přidejte hashtag #FINDYOURPERFECTSHOE a #rungocz. Vylosovaný výherce vyhrává Batoh ASICS.

Použitím výše uvedených hashtagů a označení, se zapojujete do soutěže. Nezapomeňte, že uvidíme jen fotografie veřejných profilů. Stačí je zveřejnit v době soutěže a následující dva dny, kdy budeme soutěž vyhodnocovat. Kompletní pravidla najdete ZDE.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky