Úvod RUNGO závody Virtuální RUNGO ASICS závody jsou dobojovány. Kdo vyhrál?

Virtuální RUNGO ASICS závody jsou dobojovány. Kdo vyhrál?

od Marek Odstrčilík

Tak je to za námi. Byla to pro nás, stejně jako asi pro vás velká neznámá. Určitě bylo oproti klasickým závodům komplikovanější se zúčastnit, stáhnout GPX, dojet na trasu, trefit ji a pak běžet. Naprosto si tohle uvědomujeme, ale bohužel nic jiného v době koronaviru nebylo možné udělat. Těm, kteří do nevzdali, s technikou svedli boj a závodili, strašně moc děkujeme. Je to podpora, která nás neskutečně nabíjí a dodává sílu dělat pro vás web a další věci naplno. A jak to celé dopadlo?

Během května se na start sedmi tratí postavilo kolem 150 běžců. A tady jsou vítězové: V Praze na tydýtech byla nejrychlejší z žen Markéta Vávrová a z mužů pak Darek Buchálek, v Ostravě vyhrál Jakub Němec, v Pardubicích Marek Jerie, v Brně Jana Cupáková a Tomáš Hrdina, v Divoké Šárce Markéta Vávrová a Darek Buchálek , v Říčanech Ludmila Johnová a Marek Jerie a v Plzni pak Jan Rokoš. Všem moc gratulujeme a všichni tito nejrychlejší běžci se můžou těšit na ASICS trika

V rámci všech tratí pak vyhráli boty tito vylosovaní:
Pardubice Marek Jerie
Ostrava Tomáš Rinka
Praha Tydýti – muž Zdeněk Melč a žena Karolína Listopadová
Praha Divoká Šárka – muž Květoslav Pašek a žena Markéta Vávrová
Brno Namydlená – žena Jana Cupáková a muž Vlastimil Švec
Plzeň – Jan Rokoš
Říčany – Vít Urban a žena Ludmila Johnová

Všem moc gratulujeme.

Původně jsme vylosoval tyto běžce, což bylo špatně, jelikož jsme to popletl a losoval ze všech účastníků a ne v každém závodě. Moc se opravdu omlouvám, moje CHYBY. Jsem TYDÝT. Mezi ženami Terezie Hrabovská, Lucie Zajícová, Marcela Kozáková, Lucie Pecinová, Hana Melčová, Helena Boumová, Eva Vaňáčová, z mužů Pavel Matouš, Jan Hubený, Martin Kříž, Jan Hnízdil, Ondřej Musil, Zdeněk Jelínek, Jakub Boček.

RUNGO ASICS virtuální závody dokázaly některé i složit k zemi. Foto: Marek Odstrčilík

Všichni ti, kteří zaplatili 300 a třeba i více (za každou korunu navíc moc děkujeme, vážíme si toho!), se mohou těšit na běžeckou čelenku Rungo s poděkováním.

Pokud se chcete podívat, o čem virtuální závody byly, tak ZDE.

Díky za velkou podporu firmě ASICS, které se stala partnerem závodu.

RUNGO ZÁVODY 2020
Vyzkoušeli jsme si něco úplně nového a teď už se snad potkáme na podzim společně na reálných závodech. Čekají na vás pražské tydýty v Milíčovském lese, divoké běhání v Šárce a srdcervoucí běh v Říčanském lese. Více o závodech ZDE. Přijďte si zazávodit nebo se jen tak proběhnout, my tam budeme a moc rádi se s vámi potkáme

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky