Úvod Inspirace Běžecké profily na Instagramu: sledujete je?

Běžecké profily na Instagramu: sledujete je?

od Magdaléna Ondrášová

Přinášíme pár tipů na humorné či inspirativní běžecké instagramové profily, které nás zaujaly. Podívejte se, zda právě tyto nejsou váš šálek kávy a inspirujte ostatní tím, co sledujete vy.

Instagram je plný inspirace a své profily má velká spousta osob, která dokáže podnítit vaši motivaci k pohybu a zdravému životnímu stylu. Je mezi nimi česká běžecká špička, ale i zahraniční účty oplývající humorem. Přinášíme několik tipů a budeme moc rádi, když nás i ostatní v diskuzi pod článkem a na Facebooku inspirujete účty, které sledujete vy. Nezapomeňte napsat také proč!

Runners Be Like…

Patříte mezi ty, kteří milují humor a umí si ho tropit i sami ze sebe? Profil @runnersbe sleduje už 127 tisíc uživatelů, tak jestli mezi nimi nejste, vyzkoušejte ho.

https://www.instagram.com/p/BlBD3fzFIN2/

Radek Brunner

Našeho z nejlepších ultramaratonců vůbec netřeba představovat. Radek Brunner na sebe v průběhu let upoutal pozornost nebývalými úspěchy, nedávno však kontroverzním ukončením virtuálního závodu Quarantine Personal Peak backyard, kde měl ambice vyhrát (psali jsme o něm zde). Nechcete promeškat důležité chvilky jeho běžecké kariéry? Dejte „sledovat“ @runner_cz.

https://www.instagram.com/p/B_8FqaGHMu5/

Road|Trail |Runners |Run

Tento profil buduje komunitu běžců a sleduje ho už 403 tisíc uživatelů. Najdete v něm střípky ze životů jiných běžců po celém světě a jedním z nich můžete být i vy, když ke svému postu označíte stránku @instarunners. Sledujte ho a dozvíte se, jak prožívají vášeň pro běh lidé z jiných krajin.

https://www.instagram.com/p/B_5MUnOgpMm/

Eva Vrabcová Nývltová

Naše skvělá maratonkyně Eva Vrabcová Nývltová porodila v dubnu holčičku Adélku a momentálně se dostává zpět do kondice. Její profil @evavrabcovanyvltova tak může být nyní inspirací právě ženám, které porod čeká, nebo se jako Eva k běhu nyní vrací.

https://www.instagram.com/p/CBpo-DrHc-W/

Jiří Homoláč

Nezmínit účet Brňáka Jirky Homoláče nejde. Jirka je velmi komunikativní a často dává ve svých stories účtu @jirihomolac prostor pro dotazy, a tak občas prozradí něco ze svého tréninku, což je obzvlášť pro nás hobíky zajímavé.

https://www.instagram.com/p/CAdQXMxHEmM/

Zdeňka Seidlová

Jestli neznáte účet této mladé nadějné atletky, rozhodně ho prozkoumejte. Kromě inspirace k běhu vás motivuje pohled na některé Zdeňčiny fotky zamakat v běhu také kvůli figuře. Zdeňka je navíc velmi milá a krásná bytost, zkuste kouknout na její profil @seidlovaz.

https://www.instagram.com/p/B8_NXX-hFQj/

Zaujalo nás:

Na svět se nedávno vyloupnul tento profil Čecha žijícího na úpatí francouzských Alp a to je náš poslední dnešní tip. Vášní hokejisty Romana Vondráčka, působícího za hranicemi, je vyběhnout na kopec, což v těchto končinách znamená značné stoupání. V účtu @behanivhorach můžete vidět videa z dobíhání na vrchol a nejedna běžecká duše u nich zaplesá. Účet sleduje zatím jen 108 uživatelů, zaujme vás?

https://www.instagram.com/p/CAcvi1BgH40/

Podělte se o vaše osobní tipy zde pod článkem nebo na Facebooku či Instagramu.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky