Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Získej Rungotunel, knihu nebo startovné na Tydýty

SOUTĚŽ: Získej Rungotunel, knihu nebo startovné na Tydýty

od Magdaléna Ondrášová

Tohle se nebude opakovat, jeden z posledních nepoužitých exemplářů Rungotunelu, který se nacházel u mě ve skříni, poputuje k novému majiteli! Pokud správně zodpovíte dotaz, jste také ve hře o další dvě ceny, tak směle do toho.

Nebudeme to natahovat a rovnou k zásadním informacím o co a jak. Hraje se o funkční tunel Rungo od značky Buff (wau!), knihu Běžkyně, krátký příběh o dlouhém běhu od Lizzy Hawkerové a startovné v hodnotě 333 korun na Rungo běh přes ty tydýty.

Napište nám do páteční půlnoci odpověď na otázku, proč jsou v názvu našeho „Rungo běhu přes ty tydýty“ právě ti tydýti? Abychom, si rozuměli, není to jen tak. To pojmenování něco znamená, něco to je. A v podstatě nikdo tomu neřekne jinak od chvíle, kdy ten závod běžel. A kdo ho neběžel, tak vysvětlení najde v článku o závodě na našem webu.

Odpovědi pište na redakce@rungo.cz, do předmětu dejte „tydýti“. Nezapomeňte napsat svoji adresu a podepsat se. Soutěžit můžete do zítřejší půlnoci, tedy pátku 26. června.

Ze správných odpovědí vylosujeme tři z vás, první získá tunel Rungo, druhý knihu a třetí startovné na Tydýty, kteří se konají 19. září.

Všeobecná pravidla soutěží na webu rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky