Úvod Inspirace Předežeň Rungo zná vítěze za červen. Pramenitá voda Rajec rozdává ceny

Předežeň Rungo zná vítěze za červen. Pramenitá voda Rajec rozdává ceny

od Marek Odstrčilík

Rungo výzvy na Endomondu už mají dlouholetou tradici a v červnu jsem se proti vám postavil já, Marek Odstrčilík. Bohužel naražená žebra v polovině měsíce ze mě udělala snadný cíl, a tím se zvýšila pravděpodobnost, že mi natrhnete triko. A tak se taky stalo, z 325 zúčastněných jsem byl 305. Získat ceny od pramenité vody Rajec, tak bylo daleko jednodušší.

A jak to tedy dopadlo? Houpací síť vyhrává Alena Šulcová, která skončila na 35. místě. Běžecká funkční trika získávají ze všech aktivně zúčastněných tři běžci, jsou to 81. v pořadí Jiří Hronek (168 km), 146. Josef Vávra (108 km) a 248. Tomas Knava (47 km). Výherce prosíme, ať nás kontaktují na e-mail redakce@rungo.cz.

Všem účastníkům moc děkujeme a obzvláště pak pramenité vodě Rajec za partnerství ve výzvě.

A na závěr vzkaz od pramenité vody Rajec přímo vám. “Někdy stačí jen kapka, abychom se do toho dali. Kapka odhodlání, aby nás to zase chytlo a sportovali jsme pravidelně. Kouzlo je v malých věcech, které dělají rozdíl mezi tím, jestli zůstaneme sedět na místě, nebo se někam pohneme. Abychom se dostali do pohybu, nepotřebujeme nic víc než odhodlání. Stejně jako k pití nepotřebujeme nic víc než čistou pramenitou vodu.” Zapojte se do soutěže o dvě sportovní trika a jednu jogamatku Rajec. #kapkapohybu.

Partnerem soutěže je pramenitá voda Rajec

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky