Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Získejte novou audioknihu o Zátopkovi

SOUTĚŽ: Získejte novou audioknihu o Zátopkovi

od Magdaléna Ondrášová

Buď můžete hodit deku na zem, položit se na záda, sluchátka do uší nebo se s nimi rozběhnout a nechat se unášet hlasem Václava Neužila, který nejen že ztvárňuje roli Zátopka v nově chystaném filmu ale také namluvil novou audioknihu Vytrvalost o Emilu Zátopkovi. Máme tu soutěž a dva z vás ji mohou získat zadarmo!

Jestliže posloucháte audioknihy, určitě vás potěší soutěž, ve které můžete získat zdarma právě tu o Zátopkovi. A jestliže je neposloucháte, je pravá chvíle dát tomu šanci. Audiokniha se skvěle hodí k poslechu v autě, ať už řídíte nebo jste jen spolujezdec. Nebo třeba na dece na pláži, kdy si text můžete vychutnat při odpočinku se zavřenýma očima. Nebo při běhu. Jak vidíte, audioknihy vás můžou provázet kdekoliv.

Soutěžíme o audioknihu v hodnotě 399 korun Vytrvalost s podtititulem Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka (v originále Endurance: The Extraordinary Life and Times of Emil Zátopek, 2016). Autorem je Rick Broadbent píšící pro Times o sportu, napsal také knihy o boxu, fotbalu a atletice.

Pište nám do neděle 26. července 2020 jaká je délka audioknihy Vytrvalost (nápověda níže) a my vylosujeme dva z těch, kteří správně odpoví a získají tuto audioknihu. Pište na adresu redakce@rungo.cz, do předmětu zadejte heslo Vytrvalost a pod svou odpovědí nezapomeňte uvést svoje jméno a telefonní číslo.

Soutěž pořádáme ve spolupráci s Audiotéka.cz, kde také najdete odpověď na otázku.

Výsledky soutěže najdete od 27. července na webu rungo.cz. Všeobecná pravidla soutěží tady.

Hodně štěstí a hezké léto!

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky