Úvod RUNGO závody Změna termínu závodu – k lepšímu! Pravý srdcervoucí podzim

Změna termínu závodu – k lepšímu! Pravý srdcervoucí podzim

od Magdaléna Ondrášová

RUNGO srdcervoucí závod v Říčanech je nejmladším z těch, které pořádáme, ale i tak už má založenou pěknou tradici. K té dosud patřilo i listopadové datum. Letos se zdálo, že mu nedostojíme, nakonec tomu tak ale přece jenom bude!

Že měníme datum, už tušíte, nejdřív ale k samotnému názvu. Proč je tento závod „srdcervoucí“? Je spjat s osobním příběhem tvůrce tohoto webu a kdo tuto story, ve které šlo o život a skončila zdárnou operací srdce, nezná, může si ji přečíst tady.

Data našich závodů jsme začali plánovat na podzim hned poté, co jsme se rozhodli na jaře RUNGO.cz opět rozjet. Doba, která následovala, však přesunula mnoho závodních termínů ostatních pořadatelů také na brzký podzim a vy jste byli smutní, že se vám akce kryjí. Proto jsme se rozhodli přesunout ten nejvíce exponovaný RUNGO srdcervoucí běh z 3. října na 7. listopadu 2020. A pevně věříme, že jsme vám tím právě udělali ohromnou radost. I my se totiž na vás těšíme!

Srdcervoucí běh vždy provázel pozdní podzim, smíšené lesy, kterými se běží, hrály všemi barvami a tak tomu tedy bude i nyní! Vaše romantické srdce zaplesá a nohy radostně poběží až do cíle.

Pojistěte si svou tréninkovou motivaci a podpořte nás v jednom, registrujte se právě nyní. Na výběr je ze dvou balíčků, jednoduché startovné s časomírou, skvělým občerstvením, medailí a úsměvem pořadatele za 333 korun, nebo to samé plus originální bavlněné tričko za 666 korun.

Je na vás pro jakou variantu se rozhodnete, obou si nesmírně vážíme. 

19. 9. 2020PRAHA: RUNGO běh přes ty tydýtyRegistrace
24. 10. 2020PRAHA: RUNGO divoký běh ŠárkouRegistrace
7. 11. 2020ŘÍČANY: RUNGO srdcervoucí běh Registrace

To, co ze závodů zbude, je pro nás výdělkem a jde na tvorbu obsahu. Doufám, že v příštím roce nás žádný virus nedoběhne a my část těchto peněz budeme moct dát některému z místních sportovních dětských oddílů (to bylo v plánu i letos, ale náš start se zkomplikoval). To je do budoucna pro nás opravdu důležité.

Takže, pokud máte chuť se s námi potkat, zazávodit si nebo se jen tak proběhnout, podpořit nás, dát si po běhání dobré jídlo, kávu a pokecat, jste srdečně zváni. Pro nás je to vlastně takový startovní restart a pro vás třeba zážitek, na který nikdy nezapomenete (v tom dobrém doufám).

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky