Úvod RUNGO závody Poběž Divokou Šárkou s námi. Pastva pro oči, duši i žaludek

Poběž Divokou Šárkou s námi. Pastva pro oči, duši i žaludek

od Magdaléna Ondrášová

RUNGO divoký běh Šárkou startuje 24. října 2020. Nejenže vede trať krásnou přírodní rezervací, ale ještě k tomu v době, kdy se podzim dotkne javorových listů a vybarví tak kulisy běžecké tratě.

Naše RUNGO závody jsou pro každého běžce již tradicí, ale pro ty, kteří se chystají poprvé, je trochu přiblížíme.

Byli jsme tehdy běžci a začali jsme vést web o běhání, když jsme si řekli, že bychom rádi pro ostatní udělali takové závody, jaké bychom sami někdy chtěli zažít. Byl rok 2014 a od té doby jste nám dali mnohokrát vědět, že takové závody chcete i vy. Jaké?

  • Máme omezené startovní pole (600 běžců), abychom se o vás mohli co nejlépe starat a závod si uchoval rodinnou atmosféru
  • Vaříme vám osobně před závodem i po něm čerstvou kávu a povídáme si u ní s vámi
  • Pečeme vám osobně perníkové medaile podle tradičního rodinného receptu. Voní tak, že vám je děti snědí (pokud je máte).
  • Chystáme vám v cíli bohaté občerstvení z nejlepších surovin. Sušíme maso, pečeme cookiesky, vaříme karamelky, mažeme chleba se sádlem a pažitkou, atd.
  • Značíme trať tak, že se nikdo neztratí.
  • K nejpomalejšímu chováme obrovský respekt. Vždy s ním běží jeden z organizátorů a není tak sám.

Takový závod bychom rádi sami běželi a takový ho tvoříme pro vás.

RUNGO Divoký běh Šárkou – co vás čeká?

  • 24. října 2020
  • Zázemí v kempu Džbán
  • start v 11:30
  • 9,2 kilometru
  • propozice

Startovné je 333 korun. Pokud chcete chod našeho webu v této nelehké době podpořit ještě více, pak je tu pro vás možnost startovného za 666 korun, ve kterém ale získáte originální limitované bavlněné triko s grafikou Mariany Francové (viz titulní fotka), kterým budete dávat hrdě najevo, ze jste také RUNGO! (Pod čarou, na všech grafikách je jeden z nás, z redakce).

Pojistěte si svou tréninkovou motivaci a podpořte nás v jednom, registrujte se právě nyní. Ať už vyberete balíček za 333 korun v rámci kterého máte časomíru, skvělé občerstvení, medaili a úsměv pořadatele nebo to samé plus tričko za 666 korun.

Je na vás pro jakou variantu se rozhodnete, obou si nesmírně vážíme. 

19. 9. 2020PRAHA: RUNGO běh přes ty tydýtyRegistrace
24. 10. 2020PRAHA: RUNGO divoký běh ŠárkouRegistrace
7. 11. 2020ŘÍČANY: RUNGO srdcervoucí běh Registrace

To, co ze závodů zbude, je pro nás výdělkem a jde na tvorbu obsahu. Doufám, že v příštím roce nás žádný virus nedoběhne a my část těchto peněz budeme moct dát některému z místních sportovních dětských oddílů (to bylo v plánu i letos, ale náš start se zkomplikoval). To je do budoucna pro nás opravdu důležité.

Takže, pokud máte chuť se s námi potkat, zazávodit si nebo se jen tak proběhnout, podpořit nás, dát si po běhání dobré jídlo, kávu a pokecat, jste srdečně zváni. Pro nás je to vlastně takový startovní restart a pro vás třeba zážitek, na který nikdy nezapomenete (v tom dobrém doufám).

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky