Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Máme pro vás dvě audioknihy o legendě Zátopkovi

SOUTĚŽ: Máme pro vás dvě audioknihy o legendě Zátopkovi

od Magdaléna Ondrášová

Získejte prázdninové „čtení“ v naší soutěži. Tu jsme pořádali už v červenci, a protože se vám líbila, získali jsme od Audiotéky dva další kódy zdarma na novou audioknihu Vytrvalost o Emilu Zátopkovi.

Audiokniha se skvěle hodí k poslechu v autě, ať už řídíte nebo jste jen spolujezdec. Nebo třeba na dece na pláži, kdy si text můžete vychutnat při odpočinku se zavřenýma očima. Nebo při běhu. Jak vidíte, audioknihy vás můžou provázet kdekoliv. Tentokrát to bude přímo hlas Václava Neužila, který hraje hlavní roli v připravovaném filmu Zátopek a současně audioknihu Vytrvalost namluvil.

Soutěžíme o audioknihu v hodnotě 399 korun Vytrvalost s podtititulem Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka (v originále Endurance: The Extraordinary Life and Times of Emil Zátopek, 2016). Autorem je Rick Broadbent píšící pro Times o sportu, napsal také knihy o boxu, fotbalu a atletice.

Co musíte udělat?

Pište nám do neděle 16. srpna 2020 jaká je nová délka tradičního RUNGO běhu přes ty tydýty (odpověď můžete najít na našem webu v rubrice Závody) a my vylosujeme dva z těch, kteří správně odpoví a získají tuto audioknihu. Pište na adresu redakce@rungo.cz, do předmětu zadejte heslo Vytrvalost a pod svou odpovědí nezapomeňte uvést svoje jméno a telefonní číslo.

Soutěž pořádáme ve spolupráci s Audiotéka.cz.

Výsledky soutěže najdete od 17. srpna na webu rungo.cz. Všeobecná pravidla soutěží tady.

Hodně štěstí a hezké léto!

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky