Úvod Inspirace Svatba na Hostýnské osmě. A Rungo v tom má prsty

Svatba na Hostýnské osmě. A Rungo v tom má prsty

od Magdaléna Ondrášová

„Jsme znavení, ale stálo to za to,“ píše Barbora s čerstvým příjmením Rudická, které přijala od svého manžela v sobotu před startem závodu Hostýnská osma. Ten pro ně hrál tak důležitou roli, že se rozhodli vzít právě tam. Začátek vztahu ale klíčil na RUNGO.cz výbězích.

Náš web založil již mnoho vztahů, jak jsme o tom psali v tomto článku. Některé pokračují, jiné už korunovaly lásku dítětem či svatbou, a to právě i Barbora Fišerová a Radovan Rudický, jejichž cesty se poprvé spojily na RUNGO.cz výběhu 21. 7. 2015 a existuje k tomu i fotka. První měsíce to byly kamarádské kilometry s Rungem, pak už i bez Runga, po půlroce už víc než to.

Láska to byla veliká a Radovan, který absolvoval do té chvíle všechny ročníky Hostýnské osmy, už od teď neběžel sám. Čtyřikrát zdodali trať ultramaratonu společně. Popáté měla být a stala se jejich svatební cestou, když před startem řekli své společné ano – 8. 8. 2020 v půl osmé ráno, aby 8:08 mohli vyběhnout už jako manželé.

„Vždy mi při běhu psychicky pomáhá, drží se mnou krok, i když je rychlejší a zkušenější,“ píše ještě před svatbou Bára. Může to být náhoda, nebo také ne, že zrovna na svatební 68kilometrové cestě se karty obrátily, kdy Raduzovi začal poprvé stávkovat žaludek a Bára tak byla jeho oporou v závodě. Ten nakonec nedokončili, ale to asi nakonec není důležité. Dvakrát zabloudili, čas se natáhl, nevolnost neustupovala a v životě je důležité umět zatnout zuby a pokračovat, stejně jako umět včas říct stop.

Novomanželům přejeme, aby vždy dokázali společně zvládnout každou překážku stejně jako ve svatební den.

Přineslo vám Rungo víc než běh? Sehrál sport ve vašem životě vyšší roli? Podělte se s námi pod článkem nebo nám napište na redakce@rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky