Úvod RUNGO závody Podzim přinese dva závody a jeden běžecký happening. RUNGO jede

Podzim přinese dva závody a jeden běžecký happening. RUNGO jede

od Magdaléna Ondrášová

Divoká Šárka, Říčany u Prahy a Milíčovský les. To jsou tři místa, na kterých se s námi ještě letos potkáte. Ten, kdo je zná, už se těší, kdo přijde poprvé, se těšit může. Potkáte zde přátelskou atmosféru, tyhle závody dělají běžci běžcům.

Říjen, RUNGO divoký běh Šárkou

Na tento závod chcete, protože skalnaté údolí pražské Divoké Šárky je krásné samo o sobě a tento termín není vybraný náhodou, na podzim se tahle krása oblékne do barevného listí a to je teprve něco. V sobotu 24. 10. 2020 na vás čeká 9,2 kilometru zpevněných, lesních, polních a trochu asfaltových cest. Bude nás těšit se tam s vámi setkat.

Máme pro vás dvě formy startovného, jedno za 333 korun, ve kterém máte samozřejmě plný servis včetně občerstvení v cíli a druhé za 666 korun, v jehož rámci dostanete plnou péči a ještě nás podpoříte tím, že si koupíte limitované triko v RUNGO designu.

24. 10. 2020PRAHA: RUNGO divoký běh ŠárkouRegistrace

Listopad, RUNGO srdcervoucí běh

Proč srdcervoucí? Protože lesní cesty Říčan u Prahy, kterými poběžíte, brázdil šéf RUNGO Marek Odstrčilík po operaci srdce a snil o tom, jak i přes životní lapálie se nevzdá a zaběhne si maraton. Stálo ho to spoustu potu i slz, ale svůj cíl si splnil. K tomu mu pomohl „domácí“ Říčanský les, kde se tento závod běží.

Osobně se tam s ním i dalšími z redakce setkáte v sobotu 7. 11. 2020 a i zde jsou dvě formy startovného, pro tento závod je samozřejmě jiný limitovaný design trička.

7. 11. 2020ŘÍČANY: RUNGO srdcervoucí běh Registrace

Happening v září: RUNGO běh přes ty tydýty

Tydýti jsou pro nás tradice. Je to první závod, který jsme kdy pořádali, na kterém jsme si vše vyzkoušeli a odstartovali tak sérii závodů. Tydýti mají svůj název odvozen od malých strmých kopečků, přes které se běží a musel je tam postavit snad nějaký tydýt (přesně tohle si budete říkat, až do nich budete stoupat).

Obvykle je běžíme na jaře, letos je ale vše jinak. A ke vší smůle díky okolnostem nejsme zde schopni vytvořit zázemí ve zdejší škole.

Proto jsme se rozhodli závod sice zrušit, ale Tydýty prostě vynechat nemůžeme, bylo by to poprvé od roku 2014! Sejdeme se tedy v původním čase v sobotu 19. 9. 2020, 11:00 hodin a uděláme si běžecký happening. Nepůjde o čas ani medaile, ale o tradici a setkání s námi i ostatními, kteří mají Tydýty jako srdcovku. A má to jedno velké pozitivum, tentokrát s vámi poběžíme my.

Přijďte v sobotu 19. září si s námi zaběhat, popovídat a když všechno dobře půjde, i ty tradiční cookiesky napeču! K dispozici bude pouze auto pro odložení batohů.

Facebooková událost je zde, ale můžete přijít i bez ohlášení, budeme se těšit!

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky